banner102

Edafik

Edafik
Sektör Çiçekçi
İlan Tarihi 10 ay önce
Firma No 1409
Telefon 05459524961
Faks
Web Sitesi https://www.edafik.com
Adres Lala Hüseyin Paşa Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:115/A1 Merkez / KÜTAHYA
İl/İlçe Merkez / Kütahya
Firma Hakkında

Edafik.com bitki ve hayvan sağlığı için gerekli olan ürünleri sizler için bir araya getirerek kullanımları konusunda en etkili yöntemleri de sizler için sunuyor.
Bitki ve hayvan sağlığı için en önemli etkenler birisi besleyicilerdir. Bitkilerde ve hayvanlarda yaşamı devam ettirebilmenin püf noktaları arasında ortamın daha yaşanabilir olması vardır. Bakıldığında bitki ve hayvan için sürdürülebilir yaşam koşulu organik beslenmeden geçer. Ancak birçok bitki ve hayvan sever; bu canlıların bakımı konusunda yeterli bilgiye sahip olmadan bakımını üstlenir.
Hayvan ve bitki bakımı konusunda her ne kadar diğer ürün ve hizmet sağlayıcılar satış imkanı sunsa da bu noktada kullanıcıları eksik bilgilendirmektedir.
Edafik.com sektörde sadece satış noktasında değil, alıcıları bilgi noktasında da yetkin hale getirecek tüm akıllı çözümleri de siteyi ziyaret eden herkesle paylaşmaktadır. Bu hali ile bitki ve hayvan sağlığına yönelik tüm ürünlerin satışı yanında kullanıcıları her noktada bilgilendiren çok daha kapsamlı bir platform niteliğindedir.

banner90