banner102

Of Devlet Hastanesi 9 Günlük Tatil Planlamasını yaptı

Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkartılması nedeniyle sağlık hizmetlerinin aksamaması için Of Devlet Hastanesi tarafından mesai planlaması yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Nisan 2024 Salı 01:06
Of Devlet Hastanesi 9 Günlük Tatil Planlamasını yaptı

6 -14 Nisan tarihleri arasında idrak edilecek olan 9 günlük bayram tatilinde Acil Serviste 3 daimi hekim ile hizmet verecek olan Of Devlet Hastanesi’nde 8 Nisan’da Dahiliye Polikliniği ile 9 Nisan’da Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Poliklinikleri açık olacak.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şaban Uysal şu ifadelere yer verdi.

“Bu yıl Ramazan Bayramı’nın 9 gün olması nedeniyle İlçemize ve bölgemize İl dışından vatandaşlarımız, aileleri ile birlikte yoğun bir şekilde geleceklerini öngörmekteyiz. Bu nedenle Ramazan Bayramı’nda hastanemize de her yaş grubundan başvuruların artacağını düşünerek birtakım tedbirler alıp bazı düzenlemeler yaptık. Bu kapsamda hastanemizde, Ramazan Bayramı 9 günlük tatil boyunca Acil Serviste 24 saat süreyle 3 daimi Hekimimiz ve her gün hastanemizde 1 nöbetçi uzman Hekimimiz nöbetçi olarak bulunacaktır. Bunun dışında Acil Servisimizde sağlık personeli ve destek personellerimizin de sayısını artırıp, gerekli düzenlemeleri yaptık. Ayrıca bayram süresince poliklinik taleplerinin artabileceğini düşünerek 8 Nisan Pazartesi Dahiliye Polikliniğimiz ve 9 Nisan Salı günü (Arefe günü) Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniklerimiz açık olacaktır” dedi.

Tüm hemşerilerinin Ramazan Bayramı’nı kutlayan Başhekim Uysal; “Ramazan Bayramı tatili boyunca tüm vatandaşlarımızın, sağlıklı, huzurlu ve aileleri ile birlikte bayram tadında bir Ramazan Bayram’ı geçirmelerini diler, herkese şimdiden Hayırlı Bayramlar dilerim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90