banner102

Of AGD’den Gazze Nöbet Çadırı

Anadolu Gençlik Derneği Of Temsilciliği, Gazze’de yaşanan soykırıma dikkat çekmek için hazırladıkları Gazze Nöbet Çadırını, Of Çarşıbaşı Camii Meydan alanına kurdular. İki gün boyunca açık olacak Çadırda incirlik Hava Üssü ve Kürecik Radar Üssünün kapatılması için imza kampanyası düzenlenecektir.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Nisan 2024 Perşembe 19:18
Of AGD’den Gazze Nöbet Çadırı

Anadolu Gençlik Derneği Of Temsilciliği Başkanı Süleyman AYAZOĞLU tarafından yapılan açıklamada; “7 Ekim’den buyana özellikle Gazze’de ve Filistin’in diğer bölgelerinde canavar İsrail tarafından Müslüman kardeşlerimize karşı vahşice soykırım uygulanıyor. Masum insanlar, yaşlı, kadın, çoluk çocuk demeden canavarca katlediyor. Kadınlara tecavüz ediliyor, mabetlerimiz yıkılıyor, kutsallarımıza saldırılıyor. Çocuklar açlıktan ölsün diye bilinçli bir şekilde yardım ambargosu uygulanıyor. Şu ana kadar açlıktan ölen çocuk sayısı 40’ı geçti. İnsanlar ot yiyerek açlıklarını gidermeye çalışıyor. Sahipsiz cesetleri hayvanlar yiyor. Hergün insanların başına tonlarca bomba atılıyor. Kendimizi bir an olsun Gazze’deki insanların yerine koyalım. Bu zulme ne kadar dayanabiliriz? Bu zulüm daha ne kadar devam edecek?  Müslümanlar olarak bizler, Gazze’de yaşanan zulüm karşısında sessiz kalamayız. Zulme karşı çıkmak, insani, ahlaki, vicdani ve Müslümanlık görevimizdir. Yaklaşık 7 aydır devam eden soykırım, çeşitli suni gündemlerle insanların gündeminden düşürülüyor. İnsanımız Gazze’de yaşanan soykırımı unutmasın, gerekli tepkiyi versin diye Gazze Nöbet Çadırını kurmuş bulunmaktayız. Gazze Çadırımız Perşembe ve Cuma günleri açık bulunacaktır.  Değerli Of Halkımızı, desteklerini vermek üzere çadırımıza bekliyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90