banner102

Bizler bir NATO üyesi ülkeyiz. NATO ilk kurulduğu yıllarda Komünizme karşı bir pakt olarak kurulmuştu. Daha sonra Sovyet Rusya yıkıldıktan sonra düşman olarak İslam bellenmeye başlandı. Bundan dolayı Amerika ve egemen güçler kendi menfaatleri ne zaman gerilemeye başlasa kendilerine bir çıkar yol olarak İslam ülkelerini kafaya takmış durumdadırlar.

Amerika kendi menfaatleri dara düştüğünde ilk iş olarak Afganistan'a girdi. Afganistan yetmedi daha sonra ülkesindeki ekonomik sarsıntılardan dolayı çıkar yol olarak Irak ve Suriye'ye girdi. Bu ülkelerin yeraltı ve yerüstü kaynaklarını çalarak sıkıntılarını aşmaya çalıştı.

Burada öncelikle şunu söylemek isterim ki Amerika büyük bir ülke. Kendi menfaatleri neyi gerektiriyorsa o ülkelerde operasyon çekmektedir. Kimi ülkelerde ihtilal yaptırıyor kimi ülkelerde de direk savaş açarak laf dinlemeyen ülkeleri dize getirmeye çalışıyor. Başarılı oluyor mu el cevap buna kabiliyetleri var gibi.

Şimdi bana bu makaleyi neden kaleme aldın dediğinizi duyar gibi oluyorum. Sıkıntı biraz büyük gibi. Şöyle ki Amerika bizleri dize getirip nemalanmak için kuzeyimizde yani Irak ve Suriye'de bir törer örgütüyle devlet kurarak bizleri rahatsız etmeye çalışmaktadır. Kurduğu terör örgütüne göz göre göre milyonlarca dolarlık silah göndermektedir. Ha bu arada dostumuz olduğunu unutmayın. Nasıl bir dostsa düşmanlar başına.

Bizleri sıkıştırmayı bırakıyor mu?! El cevap hayır. Şimdilerde de Yunanistan'da askeri üs kurarak Yunanistan'ı silahlandırarak Yunanistan'ın bizlere havlamına yardımcı olmaktadır. Bir avuç olan Yunanistan gerek Avrupa ülkeleri Fransa gibi gerekse Amerika'nın eliyle bir silah yuvasına dönmüş gibidir. Bundan olacak Yunanistan durup dururken bizlere havlamaktadır. Onlarla bizlerin görünüşte bir sıkıntımız yok. Fakat adamları  onları öyle bir gaza getiriyorlar ki Yunanlılar kendilerini bir anda sahte Rambo olarak görmeye başlıyorlar.

Ey Amerika rahat durmayacaksın değil mi?! Her daim bizleri rahatsız etmek için elinden geleni yapacaksın. Şunu da söylemekten uzak değilim gözü kesse bizlere saldırmayı da uzak tutmaz. 

Şu unutulmasın ki büyük devletler Amerika gibi her daim yayılmacı emel güdüyorlar. Bunların dostu düşmanı yok. Bu egemen devletler için her daim kendi menfaatleri var. Kendi menfaatleri zedelendiğinde saldıracak bir garip ülke aramaktalar.

Bakınız Pakistan devlet başkanı laf dinlemedi diye Pakistan'da askeri ayaklandırarak Pakistan'ın yönetimine müdahil oldu. Elin egemenleri bütün işlerini bırakmış İslam ülkelerinde operasyon çekmekteler.

Doğrudur bizler bir NATO ülkesiyiz. NATO'DAN çıkılmasını da uygun bulanlardan değilim. Çıkılması durumunda  ALLAH muhafaza hepten de yalnızlaşırız. Fakat şunu da unutmamamız lazım gelmekte ki Rusya'yla da irtibatı kesmemiz lazım gelmekte. Bu Amerika bir gün ülkesinde ki ekonomiyi bahane ederek ülkemize saldırması gündeme gelebilir. O günlerde Rusya sığınılacak bir liman olur.

Aslına bakarsanız Merhum Erbakanın D8 projesi çok yerinde bir projeydi. D8 projesi de bir sığınma yeri olabilirdi diye düşünmekteyim. Merhumun vefatından sonra bu proje atıl duruma düşürüldü.

Burada benim muradım Amerika'ya karşı hazırlıklarımızı yapmamız lazım geldiğini hatırlatmaktır. Amerikanın ne yapacağı belli değil de ondan.

Eğer bugün ASKERİMİZ VE GİZLİ SERVİSİMİZ KUZEYİMİZDE OPERASYONDA İSE BUNUN EN ÖNEMLİ AMACI AMERİKA'NIN BİZLERİ RAHATSIZ ETMEYE YÖNELİK DİRENCİNİ KIRMAKTIR.Ondan dolayı ordumuz ve gizli servisimiz egemenleri sınırımızın dışında karşılayarak ülkemize buluşmalarının önüne geçmektedir.

Ordumuzun ve gizli servisimizin çalışmalarının yanında varlığımızı devam ettirebilmemiz için aileyi önceleyeceğiz bilim yapacağız ve üreteceğiz...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90