banner102

Yaklaşık iki yıldan beri ne idüğü belli olmayan bir salgınla uğraşıyor dünya. Adı corona. İlk başlarda doğal yollardan ortaya çıktı denildi fakat daha sonra ise bir takım gizli eller tarafından organize işler neticesi sonucunda ortaya çıkmış olduğu söylenmektedir. Ülkem geneli kaliteli kalemlerden Abdurrahman DİLİPAK ve Yusuf KAPLAN gibi yazarlar bu işin gizli eller tarafından icat edilip dünyaya salındığı yönünde.

Ülkem Sağlık sorumluları  ve hükümet taraftarı televizyonlar kafamızı ütüler gibi her gün televizyonlarda bir anda yere düşüp ölen insanları göstermeye başlamışlardı. Sanki ülkemde ve dünyada bir korku imparatorluğu oluşturulmaya çalışılıyordu.

Salgını Dünya Sağlık Örgütü ki bu örgütte egemen emel güden bir örgüttür açıkladıktan sonra yöneticilerimiz dünya geneli en fazla okulları kapatma yoluna gittiler. Okullarımız yaklaşık iki sene kapalı kaldı. Tabi bu da işin başkaca sıkıntılı durumu. Neden okulları kapattıysak?! Bizler gelişmiş ülkelerden daha mı fazla akıllıyız inanın bana anlamış değilim.

Salgın günleri devam ettiği günlerde bu seferde aşı savaşları ortaya çıkmaya başladı. Virüsü ortaya salanlar sonrada sanki parayla aşı bizden alın demeye getirmeye başladılar.Aşı? Acaba egemenler dünya nüfusunu bu virüsle azaltmaya mı amaç edinmişlerdi?! Yada şöyle sorayım acaba covit diye bir virüs var mı?! Akıl yürütmesi yapıyorum ya acaba gripin genetiğini değiştirip üzerimize mi attılar?! Hastanelerde grip yok ya ondan bir anda aklıma geldi!

Ülke geneli yönetim sıkıntısı var. Ülkem geneli her alanda bir sıkıntı var. Ekonomi iyi değil , zamlar her gün kapımızda , eğitim bitme noktasına geldi, bilim yapamıyoruz, hayvancılık- tarım bitme noktasına geldi , paramız eridi enflasyon aldı başını gidiyor ve vergiler gün geçmiyor ki artma eğiliminde olmasın vb. gibi. Bu sıkıntılardan biride aşı işi. Öncelikle ben aşı oldum. Fakat aşı işini zorunlu hale getirmek bir keren anayasaya aykırı. İnsanın bedeni özeldir. Aşı olup olmamayı kişinin kendisine bırakmanız lazım gelmekteydi Bu işi niye zorunlu hale getirdik inanın bana anlamış değilim.Acaba bu işin altında bir art niyet mi var?! Çünkü emperyal gütmeyen insanlardan ve devletlerden pek çoğu bu yolla insanlığın soyunu tehlikeye atıldığını açıklamaktalar. Emperyal emel güden dünya gizli idarecilerinden bazılarıda televizyona çıkıp Bill Gates gibi insanlar elinde aşı olduğu halde insan nüfusu dünya geneli yedi milyara dayandı bunun azaltılması gerektiğini söylemesi bende birazda emperyal emel gütmeyen insanların söylemlerini doğru çıkarmaktadır. BU konuda biraz daha milli olunması lazım geldiğini düşünmekteyim.

Bakınız Biontek aşısını vurdurmak için hastaneye gittiğinizde sizlere bir sayfa ne manaya geldiği insanımız tarafından bilinmeyen yan etkileri olan bir kağıt imzalatmaktadırlar. Yahu kardeşim hiç egemen güçler yani Avrupalılar yani beyaz adam sana iyi bir düşünce besler mi?! Bu imza attığımız yan tesirleri bizlerin bildiği ya bilmediklerimiz belkide bu yazılanların daha fazlasıdır.

Acaba bu hükümet yanlısı televizyonlarda her daim Alman biontek aşısının teşvik edilip Çin aşısı Sinovakı değersiz olarak gösterilmesi acaba bir art niyetin göstergesi midir?! Bakın açık yazıyorum bu aşı savaşlarında en zararsız ve faydalısı Çin aşısı olduğu düşünüyorum. Televizyonlarda isminin önünde proflar yazan insanları çıkartıpta tüm ülkeye Biontekin propagandasını yaptırmak neyin nesidir?! Acaba bu proflar para mı alıyor bilim yapacakları yerde?! Ben Avrupa'ya güvenmiyorum. Dikkatli olun.

Yerli aşıyıda bu Avrupa aşılarını bitirdikten sonra ancak piyasaya sürülebileceğini düşünüyorum. Başka türlü izin vereceklerini düşünmüyorum.

İnsan bedeni özeldir. Aşı olunup olunmamayı kişiye bırakmamız anayasamız gereğidir. Böyle akıl tutulması zorlayıcı yaptırımlarla kişiyi aşıya zorlamak biraz barbarlık gibi durmaktadır. Hastanelerde onlarca aşı olup yoğun bakımda yatan hasta var. Daha neyin zorlamasını yapmaktayız inanın bana anlamakta zorlanmaktayım.

Kardeşim Brezilya gibi pek çok ülkede insanlar zorunlu aşıya karşı olduklarını açıklayıp meydanları doldurmaktadır.

İnsan bedeni özeldir...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90