banner102
Ne büyük imtihandır kalemini bir zümrenin,bir şahsın menfaatleri adına canhıraş  sallamak.kılıç değil bu efendi,fiziksel güce dayanmaz zihinsel olgunluk ve ahlaki ermişlik icab eder.

Kalem sahibi hakikaten peşinde olmalı birilerinin hamisi olmaya görev edilmemeli kendini. Allaha şükür ülkemizde gündem siyasi partilerin laf ve icraatleriyle belirleniyor bir bakıyorsunuz haftalarca kürtaj konuşuyoruz bir bakmışsınız siyasi bir partinin başkanının kasetinden bahsediyoruz.

Öyle ayakları yere basan,milleti ilgilendiren bir gündemimiz yok.hayvanlarımıza saman ithal ediyoruz hiç gündem olmuyor,ne gerek var ki böyle gündemlere,çözüm aramak değil ki vazifemiz. Siyasilerin takdire şayan gayretleriyle teşekkül eden gündemimiz onların iki kutba çekilmiş kalemşörleri sayesinde haftalarca oyalıyor bizi.

Şöyleki A Partisi lideri akşam katıldığı bir programda B partisi lideri hakkında bir suç isnat ediyor. Daha devirisi gün baktığımız köşe yazılarında B partisinin cevval kalemşörleri  konunun altından girmiş üstünden çıkmış oluyor. Milleti düşünme,sorgulama ,araştırma muhakeme etme gibi netemalı işler bırakmıyorlar. Ey çilekeş millet hiç olmazsa bunları sizin için biz yapalım diyorlar.   

Yemeğe uçuşan kanatlılar gibi uçuyorlar bu iddianın üzerine  muhtevası hiç önemli değil önemli olan istikameti bize karşı mı bertaraf etmeliyiz.birisi çıkıpta demiyor ki "bu hususu ne ara  tetkik etme şansı buldunuz" bu bilinçte bir okuyucu kitlesi halıhazır da yok maalesef. 

Böyle olunca doğruları  günışığına çıkmayan,gündemi sürekli manipüle edilen bir memleket olarak kalıyoruz.Cemil Meriç'in dediği gibi oluyor sonra aydınların aydınlatmadığı bir toplumu soytarıları kandırıyor efendiler...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90