banner102

Adım Başı HES var! 24 Saattir Elektrik Yok!

Son günlerde şiddetini artıran yağmur ve fırtına Çaykara İlçesini de olumsuz etkiledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Kasım 2015 Perşembe 17:54
Adım Başı HES var! 24 Saattir Elektrik Yok!
İki gündür devam eden şiddetli yağmur ve beraberinde esen şiddetli rüzgar ilçede ve bağlı mahallelerde elektriklerin kesilmesine neden oldu. İlçeye yaklaşık 24 saattir elektrik verilemiyor. Bu gün 14:00’e kadar elektrik kesintisinin devam edeceğini söyleyen yetkililere vatandaşlar tepki gösterdi.

Şiddetli yağmur dolayısıyla Solaklı ve Baltacılı dereleri taşarken rüzgarın etkisiyle mahallelerde ağaçların devrildiği ve ufak çaplı çatı hasarlarının olduğu belirtildi. Mezralar seviyesine kadar inen kar ise yağmur ve rüzgarın etkisiyle eridi.

Özellikle uzun süreli elektrik kesintisine isyan eden Çaykaralılar sosyal medyada şikayetlerini “Adım başı HES olan Çaykara’da elektrikler 24 saattir kesik” şeklinde ki şikayet yorumları dikkat çekti.

Kaynak: Çaykara Gazetesi

Son Güncelleme: 12.11.2015 18:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90