banner102

Çaykara´da Trafik Kazası

Çaykara Yeşilalan-Baltacılı Mahallesi Gurup Yolunda Araç Mısır Tarlasına Uçtu.

29 Eylül 2015 Salı 19:14
Çaykara´da Trafik Kazası
Çaykara Yeşilalan Baltacılı Mahallesi Yolu´nda Otomobilin uçuruma yuvarlandı 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Çaykara´dan Yeşilalan Mahallesine gitmekte olan Emekli öğretmen Mustafa Baltacı yönetimindeki 61 DE 149 Plakalı otomobil, içinde Emekli öğretmen Temel Yücel ve Emekli Komiser Durmuş balatacı ile birlikte Yeşilalan köyüne gitmek için yola çıktılar. Alabalık çiftliği üzerinde bulunan ve (ışıklı mahallesinene giden viraş yolunda yeni yapılan Kalşe mevkii´ndeki yola 30 metre gittikten sonra sürücü Mustafa Baltacı direksiyon hakimiyetini kaybederek yaklaşık 7 metre yüksekliden aşağıda bulunan mısır tarlasına uçtu. Yaklaşık 40 metre tarla içinde sürüklenen otomobil büyük şans eseri aşağıdaki uçuruma düşmeden durdu. Kaza esnasında tarlada çalışan alabalık çiftliği sahibinin eşi tarafından eşine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen alabalık çiftliği sahibi 112 ve jandarmaya haber verdi. Bu esnada araç içinden sürücü Mustafa Baltacı ve Durmuş baltacı aracın içinden kendi imkânlarıyla dışarı çıktı. Temel Yüce ar5acın içinde yaklaşık 40 dakika sıkışmış durumda kaldı. 112 acil servisi 45 dakika sonra olay yerine gelerek Temel Yücel´i aracın içinden çıkardı.

Olay yerine gelen 3 ambülânsla yaralılardan Mustafa Baltacı Karadeniz Tıp Fakültesi hastanesine, Temel Yüce ve Durmuş Baltacı Of Devlet hastanesine kaldırıldı. Temel Yücel burada yapılan ilk müdahalenin ardından Trabzon numune hastanesine kaldırıldı. Durmuş baltacı Of devlet hastanesinin acil servisinde tedavi altına alındı.

Olayın duyulması üzerine kazada yarananların yakınları of devlet hastanesi, Trabzon tıp fakültesi ile Trabzon numune hastanesi önüne akın etti.

Çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan yaralıların Mustafa Baltacı kaburgalarında kırıklar olduğu, Temel Yücel´in kafasında aldığı darbe nedeniyle yarılma olduğu ve hayatı durumlarının olmadığı bildirildi. Durmuş Baltacı2nın durumu iyi. -

caykaragundem.com

Son Güncelleme: 29.09.2015 21:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90