banner102

“Çaykara'ya Milli Görüş Bayrağı Dikilecek“

Saadet Partisi Çaykara İlçe Teşkilatı, Çaykara Belediye Başkan Aday Adaylarını ilçe binasında yapılan programda tanıttı.

12 Kasım 2013 Salı 23:09
“Çaykara'ya Milli Görüş Bayrağı Dikilecek“

Saadet Partisi Çaykara İlçe Yönetimi Çaykara Belediye Başkanlığı için başvuran aday adayları; Hasan Abanoz, Bayram Ali Çelebi, Hasan Soyumer, İbrahim Öner, Yunus Öztürk ve Hasan Öner oldu.

Saadet Partisi Çaykara ilçe binasında düzenlenen aday tanıtım programında konuşma yapan Saadet Partisi Çaykara İlçe Başkanı Mehmet Nuri Kadıoğlu, İlçe teşkilatı olarak teşkilat çalışmalarına devam ettiklerini ifade ederek, "30 mart 2014 de yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine hızla yaklaşıyoruz.  Saadet Partisi Çaykara teşkilatı olarak gerek Belediye Başkanlığı gerekse teşkilat çalışmalarımıza bütün gücümüzle devam ediyoruz." dedi.

Çaykara halkıyla ve köylerde bulunan  kanaat önderleri ile görüşerek kimleri aday görmek istediklerini sorduklarını belirten Kadıoğlu, "İlçemizin mevcut sorunlarını inceleyip bu sorunları nasıl çözeriz diye gerekli yerler ile istişareler yapıyoruz. Aynı zamanda kanaat önderleri ile görüşüp bu konularda bilgi alışverişinde bulunuyoruz." diyen Kadıoğlu sözlerine şu şekilde devam etti :

"Şu  ana kadar resmen bize müracaat eden altı aday adayı müracaatı vardır. Bu değerli adaylarımızı halkımıza arz ederek,  kendilerini tanıtıyoruz. Aynı zamanda aday başvurularımız devam etmekte olup baş vuran adaylarımızı basın aracılığı ile halkımıza duyuracağız."

Kadıoğlu konuşmasının sonunda, mahalli idareler ve belediyecilik denildiğinde akla Milli Görüş'ün efsane hizmetleri geldiğini iddia ederek, "Belediyecilik hizmetleri Milli Görüş'ten önce ve Mili Görüş'ten sonra diye ikiye ayrılır. Milli görüş belediyeciliğinden önce alt yapı ve üst yapı hizmetleri aksar. Sosyal ve ileriyi planlayan bir belediyecilik anlayışı yoktu. Milli görüşle rüşvet ve savurganlıklar kalktı. Hem sosyal belediyecilik hem de ileriyi planlayan bir belediyecilik anlayışı geldi. Belediye hizmetlerinin çıtası yükseltildi. Bizden sonra gelen belediye başkanları da bu çıtanın altında kalmamak için uğraştı. Yani milli görüş bir çığır açtı." diye ifade etti.

Çaykara'nın belediyecilikte Milli Görüş hizmetleri ile hiç tanışmadığını da söyleyen Kadıoğlu, "İnşallah 31 mart sabahı belediye başkanlığını kazanarak milli görüş hizmetlerini Çaykaralılara sunacak bizden sonra gelecek belediye başkanları bu hizmet çitasının altında kalmamak için gayret gösterecektir." diyerek sözlerini tamamladı. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 13.11.2013 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HAKAN ULU 2013-11-13 10:27:12

allah yardımcınız olsun

Avatar
feyza 2013-11-13 16:48:26

çaykara gibi müslüman bir beldeye de bu yakışır.maşallah

Avatar
adem kan 2013-11-20 18:32:14

bırakın siyaseti ülkemizi kim yönetirse yönetsin biz karışmayalım

Avatar
abdullah @adem kan 2013-11-23 08:38:52

adem bey tam üstüne bastınız bırakın bu siyaseti siyaset sizin işiniz değil işi ehli olana bırakın ve aradan çekilin

Avatar
hakkı 2013-11-28 12:08:18

bayram ali çelebi abimiz siyasi kariyeri başarılarla dolu bir kişidir.kendisinin kesin seçileceğine inanıyor başarılar diliyorum.

banner90