banner102

PETROLDEN DAHA BÜYÜK ZENGİNLİK!

7 Haziran seçimlerine az bir zaman kala saha çalışmasını aralıksız sürdüren tek parti olduklarını söyleyen Milli İttifak adayları Çaykara ilçesinde önemli ziyaretlerde bulundu. Adaylardan Çaykaralı olan Muhittin Hamdi Yıldırım, Çaykara ve bölgenin petrolden daha büyük zenginliğe sahip olduğunu söyledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
06 Mayıs 2015 Çarşamba 10:29
PETROLDEN DAHA BÜYÜK ZENGİNLİK!

Çaykaralılarla buluşma ve kucaklaşma kapsamında öncelikle mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda buluşan Saadet Partisi adayları tanışmadan sonra muhtarların sorunlarını dinleyerek çözüm yolları hakkında kendileriyle istişarede bulundular. Muhtarların problem ve sorularını dinleyip cevapladıktan sonra Saadet Partisi 1. Sıra Adayı Muhittin Hamdi Yıldırım söz alarak muhtara katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti ve şunları söyledi:

“Ben Çaykaranın evladıyım. Bütün müktesebatımı Türkiye, Trabzon ve Çaykara için kullanmaya hazırım. Erbakan Hoca gibi bir dünya lideriyle 26 yıl birlikte çalıştım. İlmi, iktisadi, siyasi öğrendiğim her şeyi ülkem ve milletim kullanmaya hazırım.

TRABZON  TARIM VE SANAYİ BÖLGESİ HALİNE GETİRİLECEK

Çaykara'mız doğa bakımından Dünya güzeli bir yer olduğu bilinmektedir. Ama Çaykaramız devamlı göç veriyor. Bu göçün önlemesi için çok önemli projelerimiz vardır. Bunları ilk olarak Baba ocağında açıklamaktan büyük mutluluk duyacağım. Öncelikle Trabzon bir tarım ve sanayi bölgesi haline getirilecektir. Çay ve fındık bölgemizin en büyük geçim kaynağıdır. Fakat bunlara gereken değer ve fiyat asla verilmiyor ve bunlar işsizliği önlemede çaresiz kalıyor.

PETROLDEN DAHA BÜYÜK ZENGİNLİK

Çaykara Solaklı vadisindeki bitki florası zenginliği bizim en önemli zenginliğimizdir. İki yıldan beri Bilim Adamlarıyla bizzat yaptığım araştırmalar göstermiştir ki, Solaklı vadisinde 138 adet endemik bitki vardır. Her bir çiçeğin ilaç sanayinde Çaykaramıza ve bölgemize kazandıracağı ekonomik değer 20 Milyon $ üzerindedir. Yüz ayrı çiçek burada kurulacak olan bir ilaç fabrikasında değerlendirildiğinde petrolden daha büyük bir zenginliğin elde edileceğini bilmek gerekir. Bunun için önümüzdeki dönemde Milli Görüş iktidarında ilk olarak bu bitki örtüsünü ekonomiye kazandırmak üzere çok yönlü entegre bir ilaç fabrikası kuracağız. Bu tesis hem Çaykara'mızı hem Trabzon'umuzu Hemde ülkemizi uçuracak bir tesis olacaktır. Çaykaralıyı da dünyanın en zengin insanı haline getirecek bu tesisleri Milli Görüş Saadet Partisinden başka hiçbir kimse yapamaz ve başaramaz. Bu çalışmayla göç ve işsizlik önlenecek, insanımız daha da zenginleşecektir.

ULUSLAR ARASI BİR İSLAM ÜNİVERSİTESİ

Ayrıca Of ilçemizde Erbakan Hocamızın tavsiyesi üzerine kuracağımız Uluslar arası Bir İslam Üniversitesi projesinin Manevi İlimler Fakültesini Çaykara'ya kazandırarak vaktiyle Çaykarada olan yüzlerce alimin kurduğu medreseleri de ihya edeceğiz. Böylece genç nesillerimizi milli ve manevi değerlere bağlı olarak yetiştirmiş olacağız.

Bunun yanında Sultanmurat yaylasında bulunan külliye inşaatının tamamlanmasının ardından Çaykara’da yetişen 150’nin üzerinde bilim adamı ve hocalarımızı toplayarak ilçe ve bölge sorunları hakkında çok geniş çalışmalar yapacağız” dedi.    

Muhtarlarla yapılan toplantının ardından, Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül ‘ü ve Müftülüğü ziyaret eden Saadet Partisi Adayları daha sonrasında esnaf ve Çaykara halkıyla kucaklaştı. Baba ocağından destek ve dualarla ayrılan Muhittin Hamdi Yıldırım ve diğer adaylar bu kucaklaşmadan büyük bir memnuniyet duyarak araziye dönerek çalışmalarına devam etti.





Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 06.05.2015 10:42
Anahtar Kelimeler:
Muhittin Hamdi Yıldırım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan Bilgin 2015-05-06 11:36:27

Bu sözlerin yalan olmadığına her akıllı insan inanır. Bu insanların da söylediklerin yaptığını ve daha önceden tecrübesi olduğunu cümle alem bilir.

Pekala sandıkta bu oy olarak neden karşılık bulmuyor?

Bunun şahsımca tek cevabı var buda gereği gibi İslam'ı yaşamadığımızdandır..!

banner90