banner102

Sanatçı Tarık İhtiyar'dan Anlamlı Şiir

Sanatcı Tarık İhtiyar'dan geçtiğimiz gün Şemdimli 'de şehit düşen özel harekat polisi Ahmet Çamur için anlamlı bir şiir hazırladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Ağustos 2015 Salı 15:05

Ülkemizde uzun süreden beri sürüp gelen terör olayları bir çok baba ocağına ateş düşürürken son ateş Trabzon Çaykaralı Çamur ailesinin ocağına düştü.

Sanatçı Tarık ihtiyar duygularına kapılarak ele aldığı şiirinde Şehit özel harekatçı polis memuru Trabzon Çaykaralı şehidimiz Ahmet Çamur anısına yürekleri dağlayan şiirini hazırladı.Sanatcı ihtiyar Şiirinde 'Ben Ahmet Çamur soyadım Çamur ama ben hiç çamurlaşmadım  hiç mertçe vuruştum namertlerle  vuruştum nereden bilebilirdim ki perdelerin arkasından kahpe  kurşunların gelebileceğini. Ben şehit  Ahmet Çamur Size üç yetim bırakıyorum, size emanet ediyorum' diye devam eden şiiri ise adeta gözleri dolduruyor.

Haber : Sadullah Dervişoğlu

Son Güncelleme: 19.08.2015 21:35
Anahtar Kelimeler:
Ahmet ÇamurTarık İhtiyar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90