banner102

Şiddetli rüzgar çatıları yerinden söktü

Çaykara’da etkili olan kuvvetli rüzgâr nedeniyle bazı evlerin çatıları uçtu.

hamitk
hamitk
07 Ocak 2015 Çarşamba 08:33
Şiddetli rüzgar çatıları yerinden söktü
 Ülkenin büyük bir bölümünde etkili olan fırtına, Çaykara ve Dernekpazarı’nda rüzgârla etkisini göstererek her iki ilçede yaşayanlara zor anların yaşanmasına neden oldu. 

Ülkenin genelinde etkili olan kar yağışı birçok yerde hayatı olumsuz etkilerken, Çaykara ve Dernekpazarı’nda dün akşamdan beri kuvvetli esen rüzgar nedeniyle maddi zarara neden oldu.

İlk gelen bilgilere göre şiddetli rüzgâr nedeniyle, Can kaybı ve yaralananın olmadığı olayda, Çaykara Çok Programlı Lisesi, Anadolu Lisesinin de içinde bulunduğu çok sayıda bina hasar gördü, bazı binaların çatıları uçtu. Çaykara ve Dernekpazarı merkez ve Mahallelerinde bazı evlerde maddi hasar meydana geldi. Ağaçların ve elektrik direklerinin devrildiği birçok yerde elektrik verilemedi.

Çaykara Gündem Gazetesi 

Son Güncelleme: 07.01.2015 08:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ataköylü İbo 2015-01-07 16:33:07

Şimdi bizim hökümetimiz, AK Partimiz ve sevenleri bunu da Paralel yapıya bağlar. Onlar beddua etti. Onların yüzünden çatılarımız uçtu. Yok edelim hepsini derler. Artık ne içtiysek, kafamız güzel her şeyi Paralel yaptı.

banner90