banner102

Uzungöl Halkı Saadet Diyor!

Saadet Partisi Trabzon Milletvekili Adayları Uzungöl esnafını ziyaret ederek kendilerinden Milli İttifak'a destek istedi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Mayıs 2015 Salı 15:13
Uzungöl Halkı Saadet Diyor!

Uzungöl'e turist olarak gelenlere de Saadete gelin diyen Trabzon Milletvekili Adayı Muhittin Hamdi Yıldırım, karılaştığı bütün vatandaşlara Milli Görüş'ün iktidarında gerçekten Yaşanılabilir bir Ülke ve Uzungöl olacağını söyledi.

Çok sayıda partili ile esnafları tek tek ziyaret edip kendilerine neden Saadet Partisi'ne oy vermeleri gerektiğini en ince ayrıntısına kadar anlatıp destek isteyen Muhittin Hamdi Yıldırım, "Biz kendi imkanlarımız ile kilometrelerce yol kat edip Uzungöl'e geldik. Alın terimiz ve helal kazancımız ile esnafları ziyaret edip, seçim sonrasın da da aynı şekilde ziyaret edeceğimizi ve sadece ziyaret değil gerçek manada dertlerinizi dinleyip çare üreteceğimizi vatandaşlarımıza anlattık." dedi.

Milli Görüş'ün iktidar olması durumunda 7 den 70 e her kesimin mutlu olacağını söyleyen Yıldırım, "Biz sadece bir kesimin mutluluğunu isteyen bir teşkilat değiliz. Bizim gayemiz bütün insanlığın saadetidir. Bütün çalışmalarımız bunun içindir. Bu anlamda bize destek verip iktidara geldiğimizde ülkemizin en ücra köşesindeki gariban da sevinecek, kendi alın teri ile zengin alan vatandaşımız da sevinecek. Bu söylemimiz diğerlerinin vaatleri gibi değildir. Bu söylemleri inancımıza göre söylüyor ve planlarını yaparak konuşuyoruz." diyerek hangi partili olursa olsun sadece bu seçimde Saadet Partisini desteklemelerini talep etti.

Konuştukları vatandaşların birçoğundan olumlu cevap aldığını da söyleyen Yıldırım, "Kiminle konuşsak, kime bilinmeyen ve gizlenen gerçekleri anlatsak hak veriyor ve oy verilmesi gereken yerin sadece Saadet Partisi olduğunu söylüyor. Bizim söylediklerimize karşı hiç kimse yalan veya boş konuşuyorsunuz diye tepki koymuyor." diyerek bunu da geçmişlerinin temiz ve savundukları Milli Görüş davasının Hak oluşuna bağladıklarını ifade etti.   

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 19.05.2015 15:14
Anahtar Kelimeler:
Muhittin Hamdi Yıldırım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90