banner102

Uzungöl’e Macera Parkı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un en önemli ve gözde turizm merkezlerinin başında gelen Uzungöl’de adrenalin tutkunları için Macera Parkı yapacak.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Nisan 2016 Salı 17:35
Uzungöl’e Macera Parkı
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Seyfullah Kınalı başkanlığında yapılan meclis toplantısında 2016 performans programına Uzungöl’de Macera Parkı yapımının ilavesi oybirliği kabul edildi.

Uzungöl’den 5 km yukarıda Haros Komları mevkiinde 10 dönüm alan üzerinde yapılması planlanan Macera Parkı’nın proje çalışmasının devam ettiği kaydedildi.

Toplantıda söz alan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Uzungöl’de yapılacak parkın adrenalin tutkunları için çok güzel bir alan olacağını belirterek, “Bu park aynı zamanda Uzungöl’de turizm çeşitliliğini artıracak. Adrenalin sevenlerin buraya büyük ilgi göstereceğine inanıyorum. Bu parkı Uzungöl’de planlamalarından dolayı Trabzon Büyükşehpir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na şükranlarımızı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Öte yandan meclis toplantısında Yomra’da Kur’an Kursu yapımının 2016 yılı performans programına ilave edilmesi de oy birliği ile kabul edildi.

Son Güncelleme: 19.04.2016 17:37
Anahtar Kelimeler:
Macera Parkı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90