banner102

D-8 Sanayi Bakanları İstanbul'da Toplanacak

Zirvede otomotivden helal gıdaya kadar somut işbirliği alanları ele alınacak. Zirvede işbirliği alanlarına yönelik 11 ayrı çalışma grubu oluşturulacak.

04 Ekim 2011 Salı 14:50
D-8 Sanayi Bakanları İstanbul'da Toplanacak
Sanayi Bakanları İstanbul’da zirve yapacak

Zirvede otomotivden helal gıdaya kadar somut işŸbirliğŸi alanları ele alınacak. Zirvede işŸbirliğŸi alanlarına yönelik 11 ayrı çalışŸma grubu oluşŸturulacak.

D-8 Sanayi Bakanları Zirvesi, 4-6 Ekim 2011 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşŸtirilecek. İstanbul’da Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşŸtirilecek zirve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün açılışŸ konuşŸmasıyla başŸlayacak.

Zirvenin açılışŸında TܜSİAD BaşŸkanı ܜmit Boyner, MܜSİAD BaşŸkanı ܖmer Cihad Vardan ve TUSKON BaşŸkanı Rızanur Meral de bir konuşŸma yapacak.

Zirvede otomotivden helal gıdaya kadar somut işŸbirliğŸi alanları ele alınacak. Zirvede işŸbirliğŸi alanlarına yönelik 11 ayrı çalışŸma grubu oluşŸturulacak.

܇alışŸma gruplarında, işŸbirliğŸinin gelişŸtirileceğŸi sektörlere yönelik somut projeler ele alınacak.



ajans5

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk KELEŞ 2011-10-04 14:57:21

Yerin Nur bahçesi olsun Hocam senin tırnağŸının değŸdiğŸi bir şey duysam sana en derin kalbimle dua ediyorum. Seni her geen gün dahada çok arıyoruz sayın Hocam. Geride bıraktığŸın insanlar değŸerini bilemedi hocam. Geride bıraktığŸın faaliyetlerde solgun halde. Senin yerin dolmaz Muhterem Hocam. Sen Erbakan'dın çünkü. Sen Dünya lideriydin ama şimdikiler senin gittiğŸin yolun tam zıttı olan yolda gitsede onu dünya lideri yapmaya çalışıyorlar. Bu insanlık her geçen gün seni daha çok arayacak sayın hocam. Yerin nur olsun Erbakan Hocam.

banner90