banner102

Suriye savaşa mı hazırlanıyor?

Suriye ordusu gerçek savaş koşullarına göre hazırlanıyor.

08 Temmuz 2012 Pazar 16:21
Suriye savaşa mı hazırlanıyor?

Türk savaşŸ jetini düşŸürdükten sonra BeşŸar Esad ’ın yaptığŸı ‘her açıdan tam bir savaşŸ halindeyiz’ açıklaması Suriye’de pratiğŸe dönüşŸüyor.

 

Suriye resmi haber ajansı SANA, kara, deniz ve hava kuvvetlerinin katılımıyla genişŸ çaplı bir tatbikat başŸlatıldığŸını bildirerek ‘Suriye savaşŸa kabiliyetini ve olası bir kara, deniz ve hava saldırısı karşŸısında gücünü denemeyi hedefliyor’ açıklaması yaptı.

 

AMA܇ OLASI BİR DENİZ SALDIRISINA KARşžI...

 

Türkiye ’nin, düşŸen uçağŸın füzeyle vurulduğŸu açıklamasının ardından başŸlayan polemik, tatbikatla daha da alevleneceğŸe benziyor. Zira Suriye tatbikatta ‘deniz ve sahil füzeleri, deniz helikopterleri ve füze teknelerini’ deneyeceğŸini açıkladı. SANA’nın haberine göre amaç olası bir deniz saldırısına karşŸı manevra gücünü sınamak.

 

'GERÇeK SAVAşž KOşžULLARI'

 

SANA, bugün başŸlayan tatbikatın ilk bölümünü “Gerçek savaşŸ koşŸullarında yapılan askeri tatbikata katılan deniz kuvvetleri birliklerinin saldırıya karşŸı koymada sergilediğŸi yüksek performans ve düşŸman hedefleri yüksek bir dikkatle vurması kahraman ordumuzun sahip olduğŸu yetenek ve verimliliğŸi, modern ve gelişŸmişŸ silahları kullanabilme gücünü ortaya koydu.” sözleriyle duyurdu.

 

Haber 5

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90