banner102

Bizler insanoğlu olarak hayata geliş gayemiz, sadece ve sadece Allah Zülcelal ve Tagaddes Hazretlerine kulluk görevi yapmak içindir.  Bu kulluğu yerine getirip getirmeyenlerin ayırt edilebilmesi için de Yüce Rabbimiz bizi imtihan ediyor.

Her insan bu hayatın geçici olduğunu bilir, fakat imtihan olduğunu ve bu imtihan sonunda kazananların sonsuz bir aleme gideceğine ve ödüllendirileceğine sadece Yüce Rabbimize kul olmak isteyenler inanır. İnanmayanlar ise kendi heva ve heveslerinin emir ve yasaklarına göre hayatlarını sürdürürler ve aynı şekilde ebedi aleme giderek cezalandırılırlar. Yani cehenneme atılırlar.

Dünyaya geliş gayesini bilen bir insan kendisini yoktan var eden, yaşatan, rızık veren bir ilahın olduğuna inanarak hayatını O'nun emir ve yasaklarına göre şekillendirmeye çalışır. Bu çalışmayı samimiyetle yapanlara Yüce Rabbim yardımcı olacağını buyuruyor.

İmtihanımızın iki ana maddesi vardır. Birincisi doğruluk, diğeri ise yanlışlıktır. Doğruluk İlahi emir ve yasakların tümüne verilen addır. Yanlışlık ise şeytanın ve nefsin emir ve yasaklarının tümüne verilen addır.

Doğruyu bulmak isteyen İlahi emirlere başvurmak zorundadır. Bu emirlerin kaynağı Kur'an ve Sünnettir .

Yanlışın kaynağı ise şeytandır. İnsanın nefsi de şeytana hizmet eden bir varlıktır.

Buraya kadar varlığımızın ana eksenlerini çizmeye çalıştık. Şimdi ise bu eksenler ışığında güncel şeytanları inceleyeyim.

BİZİ CEHENNEME ATMAK İSTEYEN ŞEYTANLAR

Şunu çok iyi bilmemiz gerekiyor; insi ve cinsi şeytanlar Yüce Rabbimize kul olmak isteyenlerin düşmanlarıdır.  Bu şeytanlar bütün insanları kendileri gibi cehenneme sürüklemek istemektedirler.

Şunu da çok iyi idrak etmeliyiz; Yüce Rabbimize kulluğu red eden herkes insi şeytandır.

yahudu, hristiyan ve İslam dinin dışında kalan her inanışın mensupları insi şeytandır. Bunların bazıları aktif, bazıları ise pasiftir.

KURUMSAL ŞEYTANLAR:

israil, abd, ab, nato, fransa, almanya, ingiltere, rusya, çin, vb ülkelerdir. Bu aktif olan kurumsal şeytanların dışında pasif olan kurumsal şeytanlar da vardır. Bunların baş patronu da siyonizm dir.

EN ÖNEMLİ KISIM:

Bu saydığım insi şeytanlara gönülden, belge ile, siyaseten ve stratejik anlamda bağlanan ve bağlılıklarını icraatları ile ilan eden her kişi, kurum, parti, hükümet, bu insi şeytanların askerleridir.

ÇOK DAHA ÖNEMLİ OLAN:

Bu insi şeytanlara askerlik edenlere gönül veren, destek olan, arkasında giden ve bunlar ile birlikte aynı yolda mücadele edenler de maalesef şeytanın en çalışkan ama görünürde en pasif olan askerleridir.

Yüce Rabbim şeytanlaşmaktan ve şeytanın askeri olmaktan, samimi olan bütün Mü'minleri korur inşAllah.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin Keleş 2016-08-23 11:10:09

beğenerek okudum tebrik eder devamını beklerim

banner90