banner102

2017 Siyer-i Nebi yarışması sonuçları

Türkiye genelinde yüzbinlerce öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen 2017 AGD Siyer-i Nebi Yarışması sınav sonuçları açıklandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Ocak 2018 Pazartesi 22:17
2017 Siyer-i Nebi yarışması sonuçları
Sınava giren öğrencilerin merakla beklediği AGD Siyer-i Nebi yarışma sonuçları bugünlerde en fazla aranan cevaplardan biri. Sınav soru ve cevapları sınav sonrası AGD Web Tv üzerinden canlı yayında açıklanmıştı.

Anadolu Gençlik Derneği'nin (AGD) Türkiye geneli il ve ilçelerde bu yıl 5'incisini düzenlediği Siyer-i Nebi yarışmasına yüzbinlerce öğrenci katılım sağladı. 2017 AGD Siyer-i Nebi sınavına giren öğrencilerin ve ailelerin merak ettiği AGD Siyeri Nebi sınav sonuçları açıklandı.

AGD 2017 Ortaokul ve Liseli öğrencilerin Efendimizin İzinde yarışması sınavı 16 Aralık Cumartesi günü 2017 saat 11:00’da yapıldı. Yaklaşık 1 milyon öğrencinin katıldığı sınava Of ilçesinden ortaokullar kısmında 337 öğrenci 26 gözetmenin kontrolünde katılırken, Liseler kısmında 117 öğrenci 6 gözetmen kontrolünde sınava girdi.

AGD SİYER-İ NEBİ SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

Sınava katlan her öğrencinin aşağıdaki linke tıklayarak gireceği web sitesinde T.C. kimlik numarasını girerek sonucunu öğrenebilecek. Aşırı yoğunluktan dolayı Siyer-i Nebi sınavı sonuçları sitesi zaman zaman kesilebiliyor. Sonuçları bu linke tıklayıp T.C. kimlik numaranızı yazarak öğrenebilirsiniz.

SİYER-İ NEBİ SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLA - ALTERNATİF LİNK

SİYER-İ NEBİ SINAVININ KAYBEDENİ YOK

AGD Genel Başkanı Salih Turhan sınavın yapıldığı okullardan Selahaddin Eyyubi Lisesi’nde yaptığı açıklamada, AGD olarak her yıl Türkiye’nin il ve ilçelerinde Hazreti Muhammed’in (Sallallahu Aleyhi Vesellem) hayatını anlatan kitapları gençlere ulaştırdıklarını söyledi. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan aldıkları izin doğrultusunda okullarda yarışma düzenleyip, hayırlı bir çalışma yaptıklarını dile getiren Turhan, 5 yıldır bu çalışmaları yürüttüklerini belirtti. Gerçekleştirdikleri Siyer-i Nebi Yarışması’na öğrencilerin büyük ilgi gösterdiğini anlatan Turhan, yarışmada hedeflerinin gençler arasında birinci veya ikinciyi belirlemenin olmadığını vurguladı. Turhan, “Şu ana kadar ortaokul ve lisedeki 1 milyona yakın yavrumuz yarışmaya dahil oldu. Amacımız, Efendimiz’in hayatını hayatına tatbik edecek gençler yetiştirmek, onun mücadelesini, İslam’ı insanlara nasıl aktardığını gençlere aktarmaktır.” dedi.

ÖDÜLLER NE ZAMAN DAĞITILACAK?
Öğrencilerin sınav sonuçları kadar merak ettiği bir diğer soru ise ödüllerin ne zaman ve nerede dağıtılacağı sorusu oldu. Ödüllerin açıklanmasından sonra öğrencilerin ilgisini çeken ödülleri ise İl merkezlerinde ve birçok ilçede yapılan Mekke'nin ve Kudüs Fethi programlarında verilirken, Of İlçesinde dereceye girenlerin ödülleri en kısa zamanda verileceği söylendi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 01.01.2018 22:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Meryem Arıcan 2018-01-07 15:38:36

sonuçlar

banner90