banner102

29 Ekim Resepsiyonu Yoğun Katılım İle Gerçekleştirildi

Cumhuriyetin Kuruluşunun 91.yıl dönümü nedeniyle Of Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı, yüzlerce kişiyi bir araya getirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
29 Ekim 2014 Çarşamba 16:20
Of Sahil Tesislerinde düzenlenen programa Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Garnizon Komutanı Neşet Daler, Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Trabzon Muharip Gaziler Derneği Başkanı Seyyah Sağıroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Trabzon Şehit Aileleri Derneği Başkanı İsmail Karaca ve Yönetim kurulu Üyeleri, Of TSO Başkanı Erdal Saral, Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral, Savcı ve Hakimler, Daire Amirleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Yöneticileri, Şehit Aileleri ve Gaziler, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yoğun katılım ile gerçekleşen programı Tarih Öğretmeni İmamettin Hanlıoğlu sunarken, programa Kur’a-ı Kerim tilaveti ile başlandı. Ardından Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu yaptığı selamlama konuşmasından sonra  Of Kaymakamı Eren Arslan kısa bir konuşma yaptı.

'Tarih şuurunu ve milli şuuru bizlere tattıran sevgili İmamettin hocama güzel sunumu için teşekkür ediyorum.' diyerek sözlerine başlayan Kaymakam Eren Arslan, "Biz bugün bu huzurlu ortamda, dünyanın ekonomik anlamda 16.büyük ekonomisi olan ülkemizde, dünyadaki karışıklıkların ve çatışmaların yaşandığı bir bölgede, lider ülke olan ülkemizde huzur içerisinde mutlu bir hayat sürüyor isek, bu gerek bugün aramızda bulunan gazilerimiz ve gerekse ebediyete intikal eden şehitlerimizin sayesindedir. Onları rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

Program, yemek ikramının ardından Of Halkoyunları ekibinin horonu ve yapılan havai fişek gösterileri ile sona erdi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 01.11.2014 14:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90