banner102

Aday Çakıroğlu Şoförlerle Buluştu

Of Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı için 7 Ocak 2018 Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesi adaylığını açıklayan Yasin Çakıroğlu seçime bir gün kala Of Has Bahçe salonunda düzenlediği yemekli programda şoförlerle bir araya geldi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
06 Ocak 2018 Cumartesi 16:14
Aday Çakıroğlu Şoförlerle Buluştu
Birçok şoför esnafının katıldığı yemek programı öncesi kısa bir konuşma yapan  Of Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı adayı Yasin Çakıoğlu, davetlerini kırmayıp programa katılan herkese teşekkür etti.

Özellikle taksici şoförlerin yalnız bırakıldığı ve kaderine terk edildiği için aday olduğunu söyleyen Çakıroğlu, "Taksi ihale süreçlerinde kardeşlerimiz yalnız bırakılmış  ve adeta kaderine terk edilmiştir. Şu anki Şoförler Odası yönetimi taksici kardeşlerimize sahip çıkmamış, taksici kardeşlerimiz de işini gücüne bırakmış mahkemelere düşmüştür." dedi.

Şoför esnaflarının sorunlarını çözmek için bu yola çıktıktığını ifade eden Çakıroğlu, "Başkan olduğumuz vakit mevcut şoförler odasının hantal ve çağa ayak uyduramayan yapısını değiştireceğiz inşAllah. Şoför kardeşlerimiz teveccüh gösterip bizleri başkan seçerlerse plaka sorunlarına çözüm üretmek için gerekli yerlere başvurulacak ve sorun en kısa süreden çözüme kavuşturulacaktır. Aynı şekilde şoför kardeşlerimize hukuki konularda gerekli yerlerle irtibatlı olarak hukuksal destek sağlayacağız. Milli Eğitimde çalışan minibüsçü kardeşlerimizi de unutmayıp yaşadığı sorunlara çare arayacağız. " diyerek kendi yönetimlerinin adil ve şeffaf bir yönetim anlayışı içinde hareket edeceklerini söyledi.





Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 06.01.2018 16:19
Anahtar Kelimeler:
Yasin Çakıroğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90