banner102

AGD'nin YAZET'i bir başka!

Anadolu Gençlik Derneği tarafından her yıl ülke genelinde düzenlenen YAZET adı altındaki Yaz Etkinlikleri Programı Of İlçesinde de gerçekleştiriliyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
15 Temmuz 2019 Pazartesi 21:26

AGD Of Şubesi tarafından geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda dolu dolu geçen YAZET programında gençlere Kur'an-ı Kerim eğitimi, Dini bilgiler, genel ve sosyal ahlak dersleri vb eğitimlerin yanı sıra, masa tenisi, langırt ve gezi programları sunuluyor.

Milli ve Manevi değerlere bağlı bir nesil yetiştirmek için 'Sevgi ve Kardeşliğin Teminatı' sloganı ile kurulmuş olan Anadolu Gençlik Derneği gençlere yönelik yaptığı program ile tüm Türkiye'ye yol göstermiş ve örnek olmuştur diyerek bu etkinliğin önemini açıklayan AGD Of Şube Başkanı Hasan İnan, " Yapmış olduğumuz programlardaki tek hedefimiz Allah'ın (Celle Celalühü) rızasını kazanma adın geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi Milli ve Manevi değerlere bağlı bir nesil olarak yetiştirme gayretidir. Bu inanç ve gaye ile bu yazda Yaz Etkinliklerini gençlerimizin mutlu olacağı, ailelerinin huzurlu olacağı programlar ile dolu dolu gerçekleştiriyoruz." diyerek bu ve benzeri etkinliklerde kendilerine maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür etti.






Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 19.07.2019 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90