banner102

Akyüz: “Batılın Planıyla Müslümanlara Fayda Gelmez“

Anadolu Gençlik Derneği Of Şubesinin her hafta düzenli olarak düzenlediği eğitim konferanslarının bu haftaki hatibi Süleyman Akyüz Hocaefendi oldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Ocak 2015 Cuma 01:58

AGD Of Yurt Binasının Konferans Salonunda gerçekleşen eğitim konferansına Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, Öğretmenler, İmamlar ve birçok vatandaş katıldı.

Eğitim Konferansında konuşma yapan Süleyman Akyüz Hocaefendi, günümüz mesellerine Ayet ve Hadislerle açıklık getirerek bulunduğumuz toplumun her geçen gün İslam'dan uzaklaştığını söyledi.

İSLÂM ÜSTÜNLÜK KABUL ETMEZ

Kafirlerin hazırladığı planlara Müslümanların ortak olmaması gerektiğini söyleyen Akyüz Hocaefendi, " İslam en üstündür ve hiçbir şekilde üstünlük kabul etmez. Bundan dolayı kafirlerle ortak olup aynı istikamette hareket etmek Hakka hizmet değil batıla hizmet olur. Müslümanlar olarak tek vücut olup aynı çatı altında hareket etmek zorundayız. Bunun dışında kurtuluş yolu olmaz. Olsa olsa bunun dışında zalimin istediği bir sistem içerisinde İslamiyeti yaşadığını zanneden batılın kölesi olmuş topluluk olur." dedi.

İZZET VE ŞEREF İSLÂM'DADIR

Cenab-ı Allah'ın değer vermediği bir toplulukla bir arada bulunmanın çok tehlikeli olduğunu da ifade eden Akyüz Hocaefendi, "İzzet, şeref ve üstülük ancak ve ancak İslam'dadır. Batılın sisteminde izzet arayan zavallıların bulacağı tek şey zillettir. Tabi ki zilletin bu dünyadaki karşılığından çok daha kötüsü ahirette karşılaşılacak sonuçtur. Müslüman olarak ta esas düşüneceğimiz yer ahiret yurdudur. Yoksa bu dünyada ki nimetlerin hepsi geçicidir. Makam, mevkii, para şöhret tamamen dünyanın geçici süsüdür. Bu süslere kapılıp ahireti kaybetmek en büyük acıdır." diyerek Müslümanları uyardı.

RABBİMİZ BU SİSTEMDEN RAZI MI?

Günümüzde birçok insanın etraftaki bazı İslam'i güzellikleri görerek şükrettiğini belirten Akyüz Hocaefendi, "Ülkemizde ki mevcut sistemden Allah Zülcelal ve Tagaddes Hazretleri razı olur mu ki bir Müslüman olarak bu günümüze şükredelim. Evet camiilerde ezan sesi yükseliyor, Kur'an Kurslarındaki öğrenciler artıyor, fakat sokağa çıktığımızda artan bu güzelliklerin! karşılığını görebiliyor muyuz? Sadece sokaklar değil, ülke yönetimi Rabbimizin istediği kanunlarla mı yönetiliyor? AB Reformları adı altında çıkarılan kanunlardan Rabbimiz razı olur mu?" sorularını sorarak 'Allah'ın (Celle Celalühü) razı olmayacağı bir sistem hüküm sürdükçe bir Müslüman bu sisteme şükredemez.' dedi.

Eğitim sisteminde de değinen Akyüz Hocaefendi, mevcut eğitim sistemi ile Müslüman yetişmeyeceğini, bu eğitim sitemi ile ancak batıla asker yetiştirilebileceğini söyledi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 24.01.2015 00:00
Anahtar Kelimeler:
Süleyman Akyüz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
B.Yıldız 2015-01-24 11:09:07

Saygıdeğer hocamızın RAMMİMİZ BU SİSTEMDEN RAZI MI ? sorusu büyük anlam teşkil etmektedir. Ümmet olarak ne kadar büyük gaflet ve delalet içindeyiz ki ? bu soruları kendimize sormadan kendimizi sorgulamadan yaşantımıza devam ediyoruz. Gerçekten akıl almaz bir ahmaklık bu.. kısa dünya hayatı bir şekilde noktalanıyor.. hepimiz bunun bilincinde olmalıyız ve yer yüzünde Allahın tek yasa koyucu olarak kanunlarının egemen olması için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağımıza.. kısa dünya menfaatı için ibadetlerimizi tehlikeye atabiliyoruz.. Camiler dolu olmakla maalesef övünemiyoruz.. yeryüzünün değişik çoğrafyasındaki müslüman halk merhametsiz tiranlar tarafından yönlendirilen dünya siyaseti gereği yoksul aç, özkaynakları elinden alınmış kan ve göz yaşı içindeyken.. siyonizmin pençesindeki işbirlikçiler saray debdebesi içindi firavunlar gibi yaşamını sürdürürken maalesef bu cami cemaatinin desteği ile bu varlık sebeplerini sürdürebiliyorlar.. bu gerçekten insana acı veren bir durum..

Avatar
recep tavukçu 2015-01-25 18:15:11

madem öğle çok dindar geçinenler israil ballarını satmasınlar hodri meydan şalvarlı sarıklı kişi israil mallarını satıyor batıyı sevmiyorsanız telefonları kullanmayın görelim

Avatar
Behram Yıldız 2015-01-26 06:54:14

Hangi konumdasın bilmiyorum ama öyle bir yazı yazdın ki kendini dindar olmayanların safında koydun. İslam dini kimsenin tekelinde değildir bunu kesinlikle iyi bellemek lazım. Dindar insan ayrı bir insan olamaz sen nasıl günaha yanlışa şeytana yakınsan ve her zaman tetikte olman gerekiyorsa diğerleri de aynıdır. Yeryüzüne son din olarak rehberimiz Muhammed A.S rehberliğinde inen dinimize karşı herkes sorumludur. Bunun idrakinde olarak Kuranı iyi analiz ederek okuyarak tüm insanlığa tebliğ etmek müslümanlarkın asli görevidir. Öyle dindarlar ayrı ben ayrı olmaz bahsettiğin gaflet içinde olanlar eğer çok olmasaydı siyonist ahtapot gibi yayılamazdı.

Avatar
halit @Behram Yıldız 2015-01-27 18:32:59

abi bunun gibi fitnebazlara cevap vermeye dikkate almaya değmez...

Avatar
arif pekmez 2015-01-28 12:51:51

bence Müslüman dik duracak İsrail mallarını marketlerden uzak tutacak cesaret madalyasını geri verecek ozaman dik durmayı biliriz

banner90