banner102

Ali Yeşilyurt İHO’da Kariyer Günleri

Of’un eğitiminin yükselen kurumlarından Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulunda yeni bir proje hayata geçiriliyor. 8. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen “Kariyer Günleri” programının ilk konuğu İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu oldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
27 Aralık 2017 Çarşamba 15:51
Ali Yeşilyurt İHO’da Kariyer Günleri
Kabahasanoğlu öğrencilere yaptığı konuşmada, “ Sizler hem imam hem hatip olmaya aday insanlarsınız. Bu büyük sorumluluk ve beklentiyi de beraberinde getiriyor. Ben de sizin gibi imam hatip mezunuyum.Bu kimliği taşımaktan hep iftihar ettim. Bu okulun da kurucu müdür olduğumu da bu vesileyle belirtmek istiyorum.Bizler çok zorlu şartlarda, eski ve çatısından sular damlayan, içinden kanal geçen bir okulda okuduk. Sizler çok güzel ve konforlu bir binada eğitim görüyorsunuz. Sizler çok donanımlı olmalısınız, kendinizi çok iyi yetiştirmelisiniz. Çünkü bu ülkenin, İslam âleminin ve tüm insanlığın size ihtiyacı var. Sizlere tavsiyem yaptığınız şeyin en iyisini yapın. En iyisi olunca sizler hep aranan hep kazanan oluşunuz. Başarmak için inanmaya ve çalışmaya ihtiyacınız. İnanırsanız çalışırsanız Allah sizi başarıya ulaştırır. Bu projeden dolayı okul idaremizi tebrik ediyorum. Bizler sizlerin her zaman yanınızdayız, her zaman hizmetinizdeyiz. Rabbim yolunuzu ve bahtınızı açık etsin.” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Son Güncelleme: 27.12.2017 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90