banner102

Anadolu İmam Hatip Lisesi 39. Mezuniyet Töreni

Of Anadolu imam Hatip Lisesi 39. mezuniyet törenini Of Günbatımı tesislerinde geniş katılım ile gerçekleştirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
10 Haziran 2014 Salı 19:06

Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan program, okul öğrencilerinden Ahmet Öztürk'ün Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

Programın anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmak üzere kürsüye gelen Of Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Sedat Gül', öğrenci ve velilere önemli mesajlar verdi. Her mezuniyetin bir başka basamağın başlangıcı olduğunu belirten Gül, mezun olan öğrencilere seslenerek, kendilerini ve ailelerini en iyi şekilde temsil edeceklerine inancının tam olduğunu söyledi.

Öğrencilerden beklentilerinin Milli ve Manevi değerlerine bağlı ahlaklı bireyler olduğunu ifade eden Gül, "Bütün toplumların ve ülkelerin en önemli güvencesi genç nesillerdir. Bu anlamda bizlerinde umutlu geleceği siz gençlersiniz." dedi.

Velilere de seslenen Müdür Gül, İmam Hatip okulunu eski günlere getirmek için yönetim kadrosu olarak ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek, yeni öğretim yılında evlatlarını İmam Hatip okullarına yönlendirmeleri talebinde bulundu.

Açılış konuşmasının ardından katılımcılara, okul öğrencilerinin hazırladığı 'Yeni Nesil İmam Hatip' konulu belgesel izlettirildi.

Program, okulun 39. mezunu olan öğrencilerinden Ahmet Öztürk'ün 'Okulum' konulu konuşması, öğrencilerin söylediği şiirler, ilahiler, sikeç, ödül töreni ve diploma takdim töreni ile son buldu.

Of Sahil tesislerinde gerçekleştirilen programa Of Müftüsü Recep Onat, Of İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Şevket Bulutoğlu, MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Hacıkerimoğlu, kurum amirleri, sivil toplum ve siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 10.06.2014 20:45
Anahtar Kelimeler:
Sedat Gül
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ŞEVKET BULUTOĞLU 2014-06-12 12:08:56

öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. yolları açık olsun

banner90