banner102

Arslan’dan Kariyer Planlaması Eğitimi

Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerine “Kariyer Planlaması” hakkında bilgiler sunarak tecrübelerini paylaştı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Nisan 2014 Pazar 21:47
Arslan’dan Kariyer Planlaması Eğitimi
Konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşide öğrencilere zamanlarını çok iyi kullanmaları tavsiyesinde bulunan Arslan: “Öncelikle bir hayaliniz olmalıdır. Bu hayallerinize ulaşmak için birçok engeliniz olabilir. Yılmadan mücadele ederek bu engelleri aşabilmelisiniz. Bazen hiç beklemediğiniz olumsuzluklar olacaktır. Bu olumsuzluklardan ders almalısınız” dedi.

Yatılı okulda okumanın bir avantaj olduğunu belirten Kaymakam Arslan: “Ancak bunu avantaja çevirirseniz bir farkındalık yaratmış olursunuz. Burada her şey plan ve program dahilinde sistemli bir şekilde yürütülüyor. Zamanınızı verimli değerlendirmek için çalışmalar yapılıyor. Ailelerinizden ve sevdiklerinizden uzakta olmak bazen size zor gelebilir. Ama daha güzel günleri birlikte yaşama adına sabırla, azimle çalışarak başarmalısınız. Fırsat buldukça başarılı gördüğünüz yerli, yabancı hayatta olan veya olmayan kişilerin hayat hikayelerini okumanızı tavsiye ediyorum. Burada arkadaşlarınızla geçirdiğiniz zaman, ailelerinizle geçirdiğiniz zamandan daha çoktur. Kıymetini bilerek birbirinizi sevin. Burada toplumsal hayatın laboratuarı gibisiniz. Dış hayata açılınca antrenmanlı olmuş olacaksınız. Hayata her yönüyle daha olumlu bakacaksınız.”  dedi.

Programın sonunda doğum günü sürprizi vardı. Tonya’lı olan ve öğrenci yurdunda kalan Kevser Özdil’in doğum günü olduğunu öğrenen Kaymakam Arslan, kendisine arkadaşlarıyla birlikte doğum günü kutlaması yaptı.Nice sağlıklı ve başarılı yıllara diyerek kesilen pastanın ardından program sona erdi.

Kendilerine zaman ayırıp öğrencilerimize tecrübelerini paylaşan Kaymakam Arslan’a teşekkür eden Okul Müdürü Yusuf Tanrıöven: “Yeni okul olmalarına rağmen kısa sürede çok büyük mesafe kaydettiklerini belirterek, geçen zaman zarfı içinde bizlere her türlü desteği veren başta sayın Kaymakamımız olmak üzere tüm Oflulara buradan şükranlarımı sunuyorum. İnşallah öğrencilerimiz seneye girecek oldukları sınavlarda onların bu desteklerini karşılıksız bırakmayacak ve okulumuzun 



Son Güncelleme: 20.04.2014 21:53
Anahtar Kelimeler:
Eren Arslan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90