banner102

Aylardır Boşa Akan Su İsraf Değil mi?

Of'un Sulaklı deresi Kalyon Köprüsünün her iki ucunda yer alan şebeke suyu hattındaki su kaçakları sorunu, halkın uyarısına rağmen aylardır çözülmüyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Şubat 2015 Perşembe 23:54
Koray Aydın köprüsünün her iki ucunda yer alan şebeke suyu hattındaki su kaçakları, belediyecilik anlayışının ne derece sorunlu olduğunu adeta gözler önüne seriyor. Köprünün İrfanlı Mahallesi tarafında kalan su kaçağının yaklaşık bir yıl önce meydana geldiğini ve sorun başladığı günden günümüze kadar ara ara yetkililere haber verilmesine rağmen bu sorununun giderilmediğini söyleyen duyarlı halk, yetkililerin duyarsızlığından şikayetçi olarak bu vurdumduymaz  hizmet anlayışının bir an önce bitmesini istedi.

Of'un Nabzı Haber Muhabirimizin Köprü üzerindeki su kaçaklarını çektiği sırada köprüden geçen bazı insanların, "Boşuna çekme kardeşim, biz defalarca belediyeye haber verdik, bize tamam gelip bakacağız dediler fakat aylardır bu sorun aynı şekilde devam ediyor. Siz çekip haber yapsanız ne işe yarayacak." diyerek belediyenin bu konudaki vurdumduymaz tavrını ortaya koydular.

BOŞA AKAN SU KAÇ KİŞİNİN İHTİYACINI GÖRÜR?

aylardır boşa akan su yüzlerce insanın su ihtiyacını giderirdi, diyerek tepki gösteren duyarlı vatandaşlar, "Belediyenin şebeke suyunu kullanıp her ay para ödeyen vatandaş, maddi durumu elvermeyince ödeme sıkıntısı çekip faturasını yatıramıyor. Fakat bu duruma göz yummak istemeyen yetkililer, hemen uyarı yapıp kesme tehdidi ile vatandaşın ensesine yapışıyor. Evet herkes harcadığının karşılığını vermesi lazım ama her daim her şeye zam yapıldığı bir ülkede bir ailenin zaruri ihtiyaçları aylık 1,500 TL civarında. Buna 10 TL de eklense vatandaş zorluk çekiyor. Bu zorluklar arasında ödenenlerin içinde su parası da yer alınca, bu boşa akan suların hesabı sorulmalıdır diye düşünüyoruz. Yazık günah değil mi? Aylardır boşa akan su ile kaç aile su geçimini sağlardı?" sorularını sorarak tepkilerini ortaya koydular.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 06.02.2015 00:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
levent 2015-02-06 00:30:17

Nasıl olsa parasını bizden alıyorlar ya... Sıkıntı yok!

Avatar
Behram YILDIZ 2015-02-06 18:06:12

Of İrfanlı mahallesi sakini olarak özellikle bu yıl yaşanan su kesilmeleri bizi canımızdan bıktırdı. Boşa akan şebeke suyunu bile onaramayan bir belediye nasıl bu dev sorunlarla başeder. Trafik bir dert, bakkal manav gıda maddelerini sokağa atıyor, kahvehaneler dükkanları önlerini gelişigüzel masalar atarak esnaf vatandaşı zor durumda bırakır, gerçekten ilçemiz belediyesi şuan topu büyükşehire atmaktan başka ne yapabildi..zaten imkanlar ortada..eleman ihtiyacını işkur vasıtası ile karşılayabilen mali imkanları kısıtlı bir belediye gerçekten of sakinleri olarak bizi endişeye sevkediyor..bu tür haberler uyarıcı olur ve pempe tablolar uçuk vaadler yapanlara bu hatırlatılır

Avatar
hakan 2015-02-09 07:48:55

Ne iş yaparsın orda sen,ihalemi kovalarsın,koyun mu beklersin,heee!!!
kalk çabuk o koltuktan bir saniye bile oturmaya hakkın yok senin o koltukta.o koltuk senin babanın malı mı? Milletin koltuğunda oturacaksan haddini ve görevini bilmelisiniz.

Avatar
lokman 2015-02-09 11:35:33

biz erdoğana oy veriyoruz diyen cahiller.al size erdoğan...işi ehline vermek lazım...

banner90