banner102

Bahşişoğlu: ‘Sırf para için gazete çıkartanlar var’

Basın İlan Kurumu Trabzon İl Şube Müdürü Abdurrahman Bahşişoğlu, Of Yazılı Basın Muhabirliği kursunu ziyaret etti.

25 Haziran 2013 Salı 15:17
Bahşişoğlu: ‘Sırf para için gazete çıkartanlar var’

Mart ayında Of Gazeteciler Cemiyeti öncülüğünde ve İş-Kur, Of Halk Eğitim aracılığı ile açılan Yazılı Basın Muhabirliği kursuna ziyaretler sürüyor…

Ara ara çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından ziyaret edilen Of Yazılı Basın Muhabirliği kursunu Basın İlan Kurumu Trabzon İl Şube Müdürü Abdurrahman Bahşişoğlu ziyaret etti. Ziyarete Of Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ömer Lütfü Saral da katıldı.

Ziyarette kursiyerlere Basın İlan Kurumunun kısaca tarihinden bahseden Abdurrahman Bahşişoğlu,  ‘2 Ocak 1961 yılında kurulan Basın İlan Kurumunun, hemşeriniz olan Genel Müdürümüz Mehmet Atalay’ın başkanlığına kadar 12 olan şubelerimiz, Sayın Atalay’ın başkanlığından sonra 32 ye çıktı. Alanında tecrübeli ve çalışkan olan Oflu hemşeriniz Mehmet Atalay gibi bir Genel Müdürümüzün olması sizler ve bizler için büyük bir kazançtır’ ifadelerini kullandı.

Sırf resmi ilan alma ve bu alanın parasal kesiminden faydalanmak için gazete çıkartanların olduğunu ifade eden Bahşişoğlu, ‘Gazetecilikle yakından uzaktan alakası olmayan farklı bir meslek dalında çalışırken sırf parasal boyutunu düşünerek gazete çıkartan birçok kişi, hak ederek bu işi yapanların haklarına tecavüz etmektedir. Bizler Basın İlan Kurumu olarak bu tür sorunlarla mücadele etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Hatta hiç taviz vermiyoruz da diyebilirim’ dedi.

Kurum hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra kursiyerlerin sorularını yanıtlayan Bahşişoğlu, gazete çıkartma ve ilan alma konuları hakkında yöneltilen sorulara da cevaplar verdi.

Ziyarette Basın İlan Kurumu İl Başkanına eşlik eden Of Halk Eğitim Müdürü Ahmet Dunay da, ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu ve kurum hakkında bilinmeyen birçok bilgiye de sahip olduklarını dile getirerek, Bahşişoğlu’na ziyaretleri için kurs ve kendisi adına teşekkür etti

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 25.06.2013 16:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90