banner102

Başarılı Öğrenciler Çanakkale Yolcusu

Of Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen "Çanakkale'yi Yaşıyorum" projesi kapsamında ilçe genelinde ki okullardan seçilen 40 başarılı öğrenci Çanakkale gezisi ile ödüllendirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
13 Haziran 2015 Cumartesi 01:26
Başarılı Öğrenciler Çanakkale Yolcusu

Üç gün boyunca Çanakkale ve Bursa illerinde bulunan tarihi ve kültürel  yerleri gezecek olan öğrencileri uğurlama törenine Of Kaymakamı  Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu,İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Okul Müdürleri ve öğrencilerin velileri katıldı.

Güzel bir eğitim ve öğretim döneminin tamamlandığı bu günde öğrencilerimizi Çanakkale'ye uğurlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Of Kaymakamı  Eren Arslan: "Çalışmanın, gayret etmenin ve başarmanın ödülü olması gerektiğini düşünüyorum. Bu vesile ile okullarında her alanda örnek olan başarılı öğrencilerimizi güzel bir tatil dönemine farlı bir başlangıç yapmaları için Çanakkale ve Bursa  gezisi ile ödüllendirdik."dedi.

Öğrencilere verebilecekleri en güzel ödüllerden birinin de Çanakkale'yi yaşamak , hissetmek ve anlamak için fırsat sunmak olduğu söyleyen Kaymakam Arslan "Öğrencilerimiz gidecekleri Çanakkale'nin ruhunu hissedeceklerine inanıyorum. Aynı şekilde ecdadımızın izini sürecek, onları yad edecek ve geleceğimizi Çanakkale ruhuna uygun şekilde kuracak bu gençlerimizin gezisinin güzel ve hayırlı olmasını temenni ediyorum. "diyerek geziye giden öğrenci ve öğretmenlere hayırlı yolculuklar diledi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 13.06.2015 01:27
Anahtar Kelimeler:
Eren Arslan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90