banner102

Başkan Saral, esnaflarla kahvaltıda buluştu

Of Belediye Başkanı Murat Saral, Ömerağa Bulvarı esnafı ile sabah kahvaltısında bir araya gelerek esnafın sorunlarını dinledi.

15 Mart 2013 Cuma 07:43
Başkan Saral, esnaflarla kahvaltıda buluştu

Kahvaltıda esnafla sohbet eden BaşŸkan Saral, “ܖmerağŸa Bulvarı, Of’umuzun önemli alanlarından biri. Hastanemizin bulunduğŸu bir bölge olması nedeni ile 24 saat canlı olan bir bölgemiz. Buranın güzelleşŸtirilmesi için güzel bir proje hazırlıyoruz. İnşŸallah en kısa zamanda bu projeyi hayata geçirerek bulvarı daha canlı bir hale getirmişŸ olacağŸız. Bu sayede de esnafımıza daha çok işŸ imkanı sağŸlamışŸ oluruz” ifadelerini kullandı.

Bulvar üzerindeki bir lokantada düzenlenen kahvaltıda esnafın sorunlarını dinleyen ve sorularını yanıtlayan BaşŸkan Saral, “Of için önemli projelerimiz var. Yeni Hastane projemiz son aşŸamaya geldi. Fidanlık alanına yapılacak yeni stadyumun ardından yeni Hastanemizin yapımına başŸlayacağŸız. İrfanlı Mahallemizin Sahil Dolgu alanının dolgusu tamamlandı. Proje çalışŸmalarımız devam ediyor. DoğŸalgaz sorunu bitme aşŸamasına geldi. İnşŸallah önümüzdeki kışŸa Of’umuzu DoğŸalgazla girecek” diye konuşŸtu.

Esnaf buluşŸmalarının devam edeceğŸini belirten BaşŸkan Saral, Â“İşŸ yoğŸunluğŸumuz nedeniyle esnafımıza ve halkımıza yeterince zaman ayıramadığŸımızı düşŸünüyorum. İnşŸallah bundan sonra bu tür etkinliklere daha fazla zaman ayıracağŸız. Esnaf ve halk buluşŸmalarımız sürecek. Bu buluşŸmalar bizlere fikir veriyor. Esnafımızın ve halkımızın düşŸüncelerini alıyoruz. İstişŸarelerle Of’u daha kaliteli bir şŸehir yapmak için gece gündüz demeden çalışŸmaya devam edeceğŸiz” dedi.

BaşŸkan Saral’a teşŸekkür eden Bulvar Esnafı Hızır GündoğŸdu; “Bulvarımızın eski esnaflarından olan sevgili başŸkanımızın bizlerle böyle güzel bir ortamda buluşŸturması güzel oldu. BaşŸkanımız bizden biri olduğŸunu bir kez daha gösterdi. Bizlerin görüşŸ ve önerilerini aldı. Bulvarımızın daha güzel hale gelmesi için çalışŸma yapacağŸını söylemesi bizleri sevindirdi. Kendisine teşŸekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90