banner102

Başkan Saral Hac’dan döndü

Hac farızasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara giden Of Belediye Başkanı Murat Saral, haccını tamamlayarak Of’a döndü.

26 Ekim 2013 Cumartesi 20:55
Başkan Saral Hac’dan döndü
Trabzon Havalimanında Ailesi ve Belediye Personeli tarafından karşılanan Başkan Saral, evindeki bir günlük istirahatinin ardından görevine başladı.

Yoğun bir ziyaretçi grubu tarafından ziyaret edilen Başkan Saral, belediyede ağırladığı misafirlerine kavurma, pilav, tatlı, hurma ve zemzem ikram ediyor.

Hac görevini yerine getirdiği için mutlu olduğunu belirten Başkan Saral, “Yüce Mevla’ya şükürler olsun.  Genç yaşta bizlere hacı olmayı nasip etti. Tüm İslam alemi için ve Oflu hemşerilerimiz için dua yaptık. Daha önce umre yapmış olduğum için yeniden o kutsal mekanları görmekten mutluluk ve heyecan duydum. Allah herkese nasip etsin. Genç kardeşlerimiz de bu görevi genç yaşta yapmak için gayret göstersin” diye konuştu.

Son Güncelleme: 27.10.2013 16:28
Anahtar Kelimeler:
Murat Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şükran 2013-10-27 13:15:55

oktay saralın yolundan ilerleyerek adıyaman cemaati ile dev ticari adımlarla ofu çiçek bahçesine çeviren çiçekçi başkanımız başvekilimize şükür namazını iki rekattan dört rekata çıkardı ..yolun açık olsun ofumuz sizin çizgi nizde çiçek bahçesine dönecek hamdolsun ..şükran şükrannn

banner90