banner102

Beşir Derneği Yardımlara Devam Ediyor

Sosyal Yardımlaşma Dernekleri Ramazan ayı dolayısıyla fakirlere kumanya dağıtımına hız vermeye başladı. Bu kapsamda Beşir ve Kuzeyyıldızı Derneği Of’ta birçok fakire yardım elini uzattı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Haziran 2016 Cuma 16:51
Beşir Derneği Yardımlara Devam Ediyor
İhtiyaç sahibi ailelerin Ramazan ayında da yanında olduklarını söyleyen Beşir Derneği Of Temsilcisi Mehmet Acet, "Gönül erlerimiz yaptıkları yardım çalışmaları ile yüzler güldürmeye devam ediyorlar. Gözler vardır pırıl, pırıl bakar hayat dolu, ümit dolu, gözler vardır korku ve endişe dolu, gözler vardır yorgun, bitkin, kimi hayata küskündür." diyerek değişmesini istedikleri sorunları şu şekilde açıkladı:

"Soruna değil, çözüme ulaşmak, en kısa ve pratik bir şekilde nasıl çözüm sağlarız? Uygulama cesareti göstermemiz gerekir. Bunların en başında insanın iyi yaşaması hayırlı işlerle uğraşması paylaşması geliyor ki, toplumumuzun en önemli özelliklerden biriside budur. Bizde Of Beşir Derneği olarak bir nebzede olsa ihtiyaç sahiplerinin, öğrencilerimizin, Kur’an Kurslarımızın ve yetimlerin yanında yer alıp, bu Ramazan’da paylaşmanın güzelliğini yaşayıp yaşatmak gayreti içinde olarak, ülke, renk, ırk cins farkı gözetmeden, hayırlar yapmaya davet ve devam ediyoruz. Gaye paylaşmak olunca, hayat güzel oluyor''

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 24.06.2016 17:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90