banner102

Biz Hakikatleri haykırdık!

Saadet Partisi Of İlçe Divan toplantısında konuşan İl Başkanı Cevat Kurt, "27. Dönem Milletvekili seçimlerinde yüzbinlerce Trabzonlu hemşerim ile bir araya gelip hakikatleri paylaştık." dedi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
17 Temmuz 2018 Salı 22:27
Biz Hakikatleri haykırdık!

İlçe binasında her ay düzenli olarak gerçekleştirilen İlçe Divan Toplantılarının bu ayki konusu 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri değerlendirmesi oldu. Toplantının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu yaptı. Seçimler için çalışmayan bir teşkilatın mensuplarıyız diyen Vahapoğlu, "Geçirdiğimiz seçimlerin sonucu ne olursa olsun bizler çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Çünkü bizim çalışmalarımız bütün insanlığın saadeti için yapılan çalışmalardır. Bu anlamda seçimden önce olduğu gibi seçimden sonra da anlattığımız hakikatleri bütün insanlara anlatma gayreti içinde olacağız." diyerek her zamankinden da fazla çalışılması gerektiğini dile getirdi.

HAKİKATLERİ SAVUNMAK SUÇ MU?

Gündemi ve seçimleri değerlendiren İl Başkanı Cevat Kurt ise yaptığı konuşmaya merhum Erbakan hocanın 'Elhamdülillah yine biz kazandık' sözü ile başladı. Bu sözün çok fazla çarpıtıldığını ifade eden Kurt, "Seçimlerden sonra Erbakan hocamızın dediği gibi bizlerde kazananlardan olduğumuzu söylediğimizde çok fazla eleştirenler ve yadırgayanlar oluyor. Bizi eleştirenlere şunu sormak istiyorum; bütün insanlığın huzur ve saadeti için gece gündüz çalışan ve doğruları insanlara anlatan bir teşkilat nasıl kaybeden olabilir? Seçimden önce ve sonra Genel Başkanımızdan taşra teşkilatlarımıza kadar seçmenlere ve vatandaşlarımıza anlattığımız bütün konular insanlığın yararı için olan söylemler değil miydi? Bizi eleştirenlere ısrarla soruyoruz; her alanda mutlak adaleti istemek, işlerin ehline verilmesini savunmak, zalimlerle stratejik ortaklığı reddetmek, sorgulanabilir ve denetlenebilir bir yönetim anlayışını savunmak ve borç batağında olan ülkemizin üretime yönelik olmayan yatırımları durdurup üretime yönelik yatırımları yapmasını savunmak yanlış mı?" sorularını sorarak kendilerine yöneltilen eleştirilere cevap verdi.

ONLAR BİLMİYORLAR!

İttifak eleştirilerine de değinen Kurt, "Bizi ittifak konusunda eleştirilenlere gerçekten üzüldük ve üzülüyoruz. Birçokları gerçeği bilmediği gibi maalesef işin aslını bildiği halde bizi sert sözlerle eleştirenler hızını tutamayıp bizi terörist yaftalaması ile de suçladılar. Biz bu ittifak ile tabiri caizse yıllardır denizde boğulma mücadelesi veren Milli Görüş teşkilatlarını özellikle bizden görünüp, Erbakan hocanın talebeleri diye nitelendirilen ve seçmenlerden dini duyguları öne çıkartarak oy alan bir iktidar, boğulma mücadelesi veren bizi daha fazla boğmak için adeta ayağıyla kafamıza basıyor ve boğmak için elinden geleni yapıyor. Bizde boğulmama adına mücadele ederken düşüncesi, fikri, yolu ve niyetinin ne olduğunu bilmediğimiz bir kayık bize el atıyor ve bizi denizden kurtarıp karaya çıkartıyor. Bizlerde boğulmaktan bizi kurtaran kayığın ne fikrine, nede yoluna uymadan karaya çıktık. Bizim karaya çıkmamıza dayanamayan art niyetli insanlarda yaygara çıkartıp 'Bakın şu Milli Görüşçülere CHP'nin kayığını bindiler' diyerek zulmetmeye çalıştılar. Buna kanan birçok seçmen de maalesef işin aslını öğrenmek istemeyerek bizi suçladı ve başta dediğim gibi ileri giderek pkk'ya dahi destek vermekle suçladılar. Ama olsun her ne kadar karalamalara maruz kalsakta bizler yine 'onlar bilmiyorlar' diyerek hakikatleri anlatmaya devam edeceğiz" dedi. 



Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 17.07.2018 22:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90