banner102

Bizim Bakkal 83 Of'ta Hizmetinizde

Bizim Bakkal 83, Of Sulaklı Mahallesi Bahçe Sokakta hizmete girdi.

19 Temmuz 2012 Perşembe 19:30
Bizim Bakkal 83 Of'ta Hizmetinizde
Büyümeye devam eden Of, her geçen gün yeni bir işŸletmeye daha ev sahipliğŸi yapıyor. İşŸletmeciler Abdullah ve Kadir ܖztürk tarafından açılan Bizim Bakkal 83 düzenlenen açılışŸ töreni ile hizmete girdi.
 
Trabzon genelinde oluşŸturulan bakkal mağŸazaları zincirinin 83. şžubesini açan ܖztürk kardeşŸler, Sulaklı Mahallesi Bahçe Sokak’ta sokak sakinlerine hizmet vermeye başŸladı.
 
Düzenlenen açılışŸ törenine Of Belediye BaşŸkanı Murat Saral, Of Müftü Vekili Vaiz Hüseyin Güven ve Of esnafı katıldı. Vaiz Güven’in yaptığŸı açılışŸ duası ile Bizim Bakkal 83 hizmete açıldı.
 
İşŸletme sahiplerine hayırlı olsun temennilerini ileten BaşŸkan Saral, “Mahallemize böyle güzel ve şŸirin bir bakkal kazandırdıkları için Abdullah ve Kadir kardeşŸlerimize teşŸekkür ediyorum. Hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” diye konuşŸtu. BaşŸkan Saral açılışŸa katılan çocuklara bakkaldan satın aldığŸı çikolataları ikram etti.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90