banner102

Bölümlü ve Uğurlu Mahallesinde kaldırım Çalışması

Of Belediyesi Kaldırım ve kilitli parke yenileme çalışmaları kapsamında Bölümlü ve Uğurlu Mahallelerinde çalışmalara devam ediliyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
02 Eylül 2014 Salı 14:35
Bölümlü ve Uğurlu Mahallesinde kaldırım Çalışması
Bölümlü ve Uğurlu Mahallerinde yapılması gereken yerler parke taşlarla örülerek daha temiz ve modern görünüme kavuşturuluyor.

Yapılacak kaldırım ve parke taşı döşeme işleminin ihtiyaç duyulan mahallelerde devam edeceğini belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Eskimiş ve bozulmuş kaldırımlar ile bazı sokakların yollarını kilitli parke taşı döşeyerek yeniliyoruz. Çalışmalarımız bundan sonra da artarak devam edecektir” dedi.

Of Belediyesi tarafından yürütülen kaldırım ve parke taşı döşeme çalışmaları ile sokakların çok daha güzel ve temiz bir görünüme kavuşacağını belirten vatandaşlar, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na ve belediye personellerine teşekkür etti.







Son Güncelleme: 02.09.2014 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90