banner102

Bu çile ne zaman bitecek?

Of'un İrfanlı Mahallesi, İrfanlı Caddesinin alt yapı çalışmalarının tamamlanmamasından dolayı her yağmur yağdığında yolun suyla kaplamasına ve mahalle sakinlerinin yolu kullanamamalarına sebep oluyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
10 Temmuz 2018 Salı 16:30

Şiddetli ve uzun süreli yağan yağmurlarda yolun ve yoldan taşan suların binaların altlarına girmesiyle mağdur duruma düşen Mahalle sakinleri, bu durumun bir an önce düzeltilmesi gerektiğini söylediler.

Şehrin içerisinde böyle bir caddenin olmasının ilçe için kara bir leke olduğunu dile getiren mahalle sakinleri bir an önce bu sorunun giderilmesini talep ettiler.

"Az sayıda vatandaşın konakladığı birçok mahallede asfaltlama ve betonlama çalışması ile yolları güzelleştirilirken, şehrin göbeğindeki bir caddenin bu şekilde olması gerçekten içler acısıdır" diyerek tepkisini gösteren Mahmutoğlu Apartman sakinlerinden ismini vermek istemeyen bir kişi, gösteriş yapmaktan artık vazgeçmelerini, gerçek mağdurların gözetilerek öncelikli ihtiyaç sahiplerine hizmetin getirilmesi gerektiğini söyledi.



Haber & Foto . İshak Kuvvetli

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 10.07.2018 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90