banner102

Çakıroğlu ve Saral Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kalk krizi sonucu vefat eden Of Hayrat Derneği Başkanı Mustafa Saral'ın kardeşi Temel Saral ve Trafik Kazasında hayatını kaybeden Rüstem Çakıroğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Ocak 2015 Pazartesi 22:38
Çakıroğlu ve Saral Son Yolculuğuna Uğurlandı
Of Çarşıbaşı Camii önünde kılınan Temel Saral'ın cenaze namazına  Eski Bakan Erdoğan Bayraktar, Ak parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Trabzon BŞB Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,  Trabzon BŞB Genel sekreteri Davut Çakır, Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu, siyasi parti temsilcileri, STÖ yöneticileri ve birçok vatandaş katldı.

Evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda eden Temel Saral , Merkezi İstanbul da bulunan Of-Hayrat Derneği Başkanı Mustafa Saral ın ve Mehmet ile Ahmet Saral'ın da kardeşiydi.

Oğlu, Taner Saral : 0538 842 6595



Of Sahil yolunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Rüstem Çakıroğlu’nun cenazesi ise Kıyıcık Ortaokulu bahçesinde kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedildi. 



Halil Bayram

Son Güncelleme: 26.01.2015 23:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İbrahim ayaz 2015-01-27 06:19:20

Iki aileninde başı sağolsun Allah sabır versin mekanları cennet olsun

Avatar
İsmail dervişoğlu 2015-01-27 14:42:15

saral ve cakıroğlu ailelerine baş sağlığı dılıyorum Allah sabır versın Allah rahmet etsin

Avatar
Salih Kapıcıoğlu 2015-01-27 15:22:22

Merhumlara allahdan rahmet Çakıroğlu ve saral ailelerine Başsağlığı ve SABIRLAR dilerim

banner90