banner102

Çalınan Araçlar Bulundu!

Of ilçesinde çalınan 2 otomobil kısa sürede Arsin de bulundu ve hırsızlıkla ilgili 4 zanlı gözaltına alındı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
27 Aralık 2015 Pazar 00:45
Çalınan Araçlar Bulundu!

Of ilçesinde çalınan 2 otomobil ,Of ilçe Emniyet Birimlerinin sıkı takibi sonucu kısa sürede bulunurken, hırsızlıkla alakalı şüpheli 4 zanlı yakalandı.

Edinilen bilgiler ve araç sahiplerinin açıklamalarına göre, Of ilçe merkezinden Musa Albayrak'a ait, 61 SC 265 plakalı Kartal marka otomobil 14 Aralık da ve Gökhan Küçük' e ait 61 FF 577 plakalı Kartal marka otomobil ise 20 Aralık ta gece geç saatlerde çalınmışlardı.

Araçların ve zanlıların izini süren Of İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri , araçların izlerini Arsin ilçesinde buldu. Musa Albayrak ın otomobili Arsin de park halinde , Gökhan Küçük ün otomobilinin ise seyir halinde olduğunu belirledikleri araç sahipleri tarafından ifade edildi.

Araç sahiplerinden Musa Albayrak, aracının çalınmasından itibaren emniyetle iç içe olduklarını , polisin gösterdiği gayretin büyük olduğunu belirterek :” Of polisinin araçlarımızı bulmadaki başarısı takdire şayandır.Allah kendilerinden razı olsun. Aracımız plakası ve şasi numarasını değiştirmişler.Polisimin zamanında müdehale yapmasa araçımın bulunması mümkün değildi” dedi.

Çalınan otomobilinin plakasının zanlılar tarafından değiştirildiğini söyleyen mağdur Gökhan Küçük , Emniyet güçlerinin olay karşısındaki başarılı çalışmalarından çok memnun olduğunu , zamanında yapılan operasyon sayesinde zanlıların suçüstü yakalandığını ifade etti.

Araç hırsızlığı olayında zanlı olarak gözaltına alınan şahıslar ; D.Ş,H.Ş.,M.K., ve K.K.nın Arsin ilçesi nüfusuna kayıtlı oldukları , D.Ş. nin çıkarıldığı mahkemece dün tutuklandığı, diğer zanlıların ise Of ta nöbetçi mahkemece sorgularının sürdüğü öğrenildi.

Zanlılardan H.Ş. nin İstanbul'dan Trabzon'a geldiğinde Trabzon Havalimanında , diğer zanlılardan ise birinin evinde , diğerlerinin ise otomobille seyir halindeyken alındıkları öğrenildi.

Halil Bayram

Son Güncelleme: 27.12.2015 00:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90