banner102

ÇAMLI MAHALLESİNDE YOL TRAJİ KOMEDİSİ

Çamlı mahallesindeki yol manzaraları mahalle sakinlerini isyan noktasına getirdi. Ana yollar dururken tek tük arabaların geçtiği ara yolların yapılması görenleri hayrete düşürüyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
14 Ekim 2016 Cuma 02:05
ÇAMLI MAHALLESİNDE YOL TRAJİ KOMEDİSİ

Of'un Nabzı Medya Ekibi olarak konuştuğumuz mahalle sakinleri sıkıntılarını aynı zerzenişte dile getirirken, ismini vermek istemeyen bir vatandaş, "Anlamakta güçlük çekiyorum, bu nasıl adalet anlayışı, bu nasıl vicdan.  Bütün   mahalle sakinlerinin sürekli kullandığı ana yollar dururken diğer mahallelere bağlantı noktasındaki ve çok az kullanılan ara yollar asfalt dökülüyor.  Daha da kötüsü hanelere özel asfaltlama çalışması yapılarak bütün herkesin hakkı gasp ediliyor." dedi.

Diğer bir mahalle sakini ise, "Senelerdir siyasiler tarafından uyutuluyoruz.  Sesimiz çıkmıyor diye uysal koyun da değiliz. Bu yollarda insan bile yürüyemiyor ki siz düşünün arabaların ne hale geldiğini. Birileri bakana ulaşır birileri büyükşehir'e birileri başka yerlere işlerini hallederler.  Müslümanlık bir başkasının hakkını gasp etmek, ettirmek midir? Artık yeter herkes görevini ağzıyla değil icraatıyla yapsın." diyerek tepkisini ortaya koydu.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 14.10.2016 02:06
Anahtar Kelimeler:
Çamlı Mahallesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayram kolcu 2016-10-14 11:13:30

oraya ne var siz eskipaza bi bakın at gitmez yoldan araçlarla geçmeye çalışıyoruz çocuklar servise bile yürüyerek gidiyor şükür etsin camli milleti haline

banner90