banner102

Çanakkale Zaferi 100. Yılında İki Ayrı Törenle Kutlandı

Of’ta, 18 Mart Çanakkale zaferinin 100. yıl dönümü dolayısıyla iki ayrı tören düzenlendi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Mart 2015 Perşembe 08:00
Çanakkale Zaferi 100. Yılında İki Ayrı Törenle Kutlandı
Çanakkale zaferinin 100. yıl dönümü dolayısıyla yapılan törenin ilki Kaymakamlık önündeki Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Programa Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Garnizon Komutanı Neşet Daler, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of ilçe Emniyet Müdürü Murat Türköz, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum Temsilcileri, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Resmi program daha sonra Of Belediyesi Konferans Salonu’nda devam etti. Of Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu tarafından hazırlanan programa protokol üyeleri katıldı. Günün anlam ve konuşmasını yapan okul müdürü Mehmet Balcan, Çanakkale savaşının Türk milletinin birlik ve beraberliğinin harcını oluşturduğunu belirterek, Çanakkale’de tutuşturulan zaferin gururla ve birlik beraberlik içerisinde kutlanması gerektiğini söyledi.

Program, okul öğrencileri tarafından hazırlanan etkinlikler; oratoryo gösterisi ve askeri bandonun konseriyle ile devam edildi. Törenin sonunda Of’ta düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri Protokol üyeleri tarafından verildi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 19.03.2015 08:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90