banner102

Cansuyu Derneği'nden Of'a Teşekkür

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon temsilciliği tarafından düzenlenen kahvaltı programında Of Kardeş Eli Sosyal Yardımlaşma Derneği'ne Saadet Partisi Of İlçe Başkanlığına ve Of Belediye Meclis Üyesi Musa Gözütok'a Afrika'daki Müslüman kardeşlerimiz için yaptıkları su kuyuları ve yardım bağışları için teşekkür belgesi verildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Ekim 2018 Pazar 16:18
Cansuyu Derneği'nden Of'a Teşekkür

Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü tarafından imzalanan teşekkür belgesi Trabzon Temsilciliği tarafından düzenlenen kahvaltı programında, Of'ta 2007 yılından günümüze kadar faaliyet gösteren ve hayırseverlerin bağışlarını gerek ilçede gerekse yurt dışındaki Müslüman kardeşlere ulaştıran Kardeş Eli Sosyal Yardımlaşma Derneği'ne, Afrika'da su kuyusu açtıran Saadet Partisi Of İlçe Başkanlığı'na ve Of Belediye meclis üyesi Musa Gözütok'a verildi.

Programda konuşma yapan Trabzon Temsilcisi Murat Özcan, genel merkez ve Trabzon İlçe Temsilciliği olarak yaptıkları faaliyetleri görsel sunumla programa katılanlara anlatarak, hayırsever vatandaşlara yaptıkları yardımlar için teşekkür etti. Özellikle Of İlçesinin yardımlar konusundaki duyarlılığına dikkat çeken Özcan, yardımlaşmada her daim öncelik eden Of halkına ve bu yardımları gerçek muhtaçlara ulaştırmada aracı olan Kardeş Eli Derneği çalışanlarına teşekkür etti.

Teşekkür belgelerinin takdimini programa katılan Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, Saadet Partisi Of İlçe Başkanlığını ve Kardeş Eli Derneğini temsili olarak Dernek Sekreteri ve Parti İlçe İdari Amiri Fahri Hacıcaferoğlu'na takdim etti.








Son Güncelleme: 21.10.2018 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90