banner102

Çay Fabrikasında Yangın

ÇAYKUR'a ait Of Çay fabrikasında çıkan yangında yaklaşık 50 ton kuru çay kullanılamaz hale geldi.

30 Temmuz 2013 Salı 15:54
Çay Fabrikasında Yangın

ÇAYKUR Of Çay Fabrikasının kuru çay bulunan deposunda, gece geç saatlerde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Of ve Sürmene Belediyesi itfaiye ekipleri ile fabrika işçilerinin müdahale ettiği yangın, sabaha karşı söndürüldü. Yangın söndürme çalışmaları sırasında dumandan etkilenen işçilere, olay yerine gelen ambulanstaki sağlık ekipleri müdahale etti.


İtfaiye ekipleri ve işçilerin, fabrikanın diğer bölümlerine sıçramaması için çaba sarf ettiği yangında, yaklaşık 50 ton kuru çay kullanılamaz hale geldi.

Of Kaymakamı Eren Arslan, Belediye Başkanı Murat Saral ve İlçe Jandarma Komutanı Neşet Daler, olay yerine gelerek çalışmaları takip etti. Kaymakam Arslan ve beraberindekiler, Fabrika Müdürü Yüksel Aydın'dan bilgi aldı. 


Resim: Of Ajans

Haber: Gökhan Karataş

Son Güncelleme: 30.07.2013 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mahmut karaduman 2013-07-30 18:09:36

hırsızları eksper yapıp denetimsiz bir şekilde köylere salar milleti çaldırırsanız o milletin ahından daha başınıza çok şeyler gelir evelallah...

Avatar
FAZLI MERİÇ 2013-07-31 00:36:29

böyle bir yanginin yaş çay hasat döneminde gelmesi gercekten üzüntü verici çok büyük gecmiş olsun of çay fabrikamiz müdüru başta olmak üzere tum of cay fabrikasi çalişanlarina büyük gecmiş olsun diyorum sivrice köyü üreticileri̇ adina fazli meriç

Avatar
emre @mahmut karaduman 2013-07-31 08:57:48

senin yaptığın bedduanında eksperlerin yaptığından pek farkı olmadı. bence şimdi sen kendine dikkat et.

banner90