banner102

Cevahiroğlu Center’dan okullara dezenfektan yardımı

Türkiye’de okulların öğretmenlere kapılarını açtığı şu günlerde Of’un önemli esnaf ailesi Cevahiroğlu ailesi Of’un eğitimine 26 okula dezenfektan seti dağıtarak katkıda bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
31 Ağustos 2020 Pazartesi 16:53
Cevahiroğlu Center’dan okullara dezenfektan yardımı

Konu ile ilgili olarak Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu yaptığı değerlendirmede, “ insanlık olarak zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Geçmişte millet olarak bizler zor zamanlarımızda hep dayanışma içinde zorlukları aştık. Korona virüsünün çıktığı andan itibaren gene ülke olarak güzel dayanışma örnekleri sergiledik. Özellikle maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet edersek hem kendimizi hem de çevremizdekileri korumuş oluruz. Cevahiroğlu ailemize de okullarımıza yapmış olduğu bu anlamlı katkı için kurumum adına teşekkür ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun.”dedi.

Cevahiroğlu Center Vestel Bayisi adına düşüncelerini ifade eden Tevfik Fikret Cevahiroğlu da; ” Eğitim bizim için çok önemli bir konudur. Okullarımızda görev yapan idareci ve öğretmenlerimize bu süreçte küçük de olsa katkı yapmak istedik. Onların sağlığı hele bu süreçte daha da önem arz ediyor. Kurum olarak okullarımıza hediye ettiğimiz  bu el dezenfektanları okullarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim tüm eğitim camiasının ve ülkemizin yardımcısı olsun. Bütün eğitim camiasına bu zor süreçte başarılar diliyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulundan dağıtılan Dezenfektanlar okul müdürleri tarafından alınarak okullarına götürülerek kullanıma sunuldu.

Son Güncelleme: 31.08.2020 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90