banner102

Cevdet Saral Öğrencilere Seslendi

Of Kaymakamlığı ve Of Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen "Örnek Kişilerle Kendini Anla ve Geleceğini Planla" projesi kapsamında Emekli Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Cevdet Saral, lise öğrencilerine seminer verdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Ocak 2015 Çarşamba 17:22
Cevdet Saral Öğrencilere Seslendi

Ortaöğretim Okullarının 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik konferans Of Sahil Günbatımı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

Emekli Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Cevdet Saral’ın konuşmacı olarak katıldığı seminere de Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Öğretmenler ve 11 ile 12. sınıf öğrencileri katıldı.

Doğduğu ve büyüdüğü topraklarda bulunmaktan mutlu olduğunu ifade eden Saral; “Bizler de buralardan yetiştik. Polis Kolejini bitirdikten sonra komiser yardımcısı olarak göreve başladık. Devlet ciddiyeti ile işimizi yaptık. Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı makamına kadar yükseldik. Ama 28 Şubat sürecinde tüm müdür yardımcıları olarak görevden alındık.  Sonra Ankara Emniyet Müdürü olarak atandım. Ancak burada da fazla kalmadık ve 2008 yılında emekliye ayrıldık” diye konuştu.

Devletine karşı görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini ifade eden Saral; “Sayın kaymakamımıza ve sayın başkanımıza teşekkür ediyorum. Bugün güzel bir organizasyon yaparak bizleri sizlerle buluşturdular. Görev süremiz içerisinde işimizi en iyi şekilde yapmanın gayretinde olduk. Bu gün burada edindiğimiz bilgi ve tecrübeleri sizlerle paylaşmaktan keyif aldım” ifadelerini kullandı.

Programa katılan öğrencilere bu alana ilgi duymalarını da söyleyen Saral, programın sonunda öğrencilerin sorduğu soruları cevapladı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise teşekkür konuşmasında; Buraya bizlerin arasına katılıp tecrübelerini bizlerle paylaştığı için hepinizin adına kendilerine şükranlarımı arz ediyorum. Ben şahsen kendi adıma faydalı bilgiler edindim umuyorum ki sizlerde bu tecrübelerden, bu bilgilerden yeterince faydalanmışsınızdır.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Emekli Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Cevdet Saral’a seminer sonrası verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederek günün anısına Plaket takdim etti.

Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Halk Eğitim Merkezine hazırlatılan hediyelerin Emekli Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Cevdet Saral’a taktim ederek yaptığı teşekkür konuşmasında: “Emniyet Müdürlüğün değişik yerlerinde görev yapan kıymetli büyüğümüz hoş geldiniz diyorum. Bende bu güzel, faydalı ve herkesin yararlandığı bilgileriniz için öncelikle teşekkür ediyorum. Yine bizi kırmayıp aramızda bulunduğunuz içinde teşekkür ediyorum.

Sevgili gençler sizlerede şimdiden yaklaşan tatil süresince iyi tatiller diliyorum ve hepinizi Allah'a emanet ediyorum” dedi.

Emekli Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Cevdet Saral ise öğrencilere ve özellikle seminere katılım gösteren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'na teşekkür ederek takdirle karşıladı. Saral: “Çok keyifli bir gün yaşadığımı ifade ediyorum. Beni sabırla dinlediğiniz için size teşekkür ediyorum. Bu organizasyonu ve bu duygu düşüncelerimle birlikte tecrübelerimden kısaca aniktotları sizlere arz edebildiğim için bu olayı düzenleyen Kaymakam beye, Belediye Başkanımıza ve Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum. İyi tatiller diliyorum sizlere” dedi.

Son Güncelleme: 21.01.2015 17:39
Anahtar Kelimeler:
Cevdet Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90