banner102

ÇOCUKLARIMIZI BU TEHLİKEDEN KİM KURTARACAK?

Of Sahilinde yer alan çocuk parkı çocuklarımız için adeta tehlike saçıyor!

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Haziran 2022 Pazartesi 11:39
ÇOCUKLARIMIZI BU TEHLİKEDEN KİM KURTARACAK?

Özellikle hafta sonları memur kesimin yoğunlukla kullandığı çocuk parkı çocuklar için büyük tehlike saçtığını söyleyen birçok vatandaş konuyu Saadet Partisi Of İlçe Başkanlığına ileterek sorunun düzeltilmesi konusunda yardımcı olmalarını talep ettiler.

Sorun ile ilgili çocuk parkını inceleyen Saadet Partisi Sosyal İşler Başkanı Osman Osmanoğlu, konu hakkında şu önemli açıklamaları yaptı:

“Vatandaşlarımız için bu ve benzeri alanlar gerek ailelerini, gerekse çocuklarını huzurlu bir ortamda dinlendirmek için güzel bir mekânlardır. Bu mekânları sadece kurmanın yetmediğine hepimiz şahit oluyoruz. Özellikle memur kesimin kullandığı bu alanlar maalesef çocuklar için tehlike arz ediyor. Kırılmış ve paslanmış demirler, kaykaylardaki kırıp plastikler çocuklar için büyük tehlike oluşturuyor.

ÇOCUKLARIMIZIN ZARAR GÖRMESİNİN VEBALİNİ KİMSE ÖDEYEMEZ

Kırılan plastiklerin, paslanan demirlerin tamir edilmesi çok mu zor? Orada bir çocuğumuzun yaralanmasına kim razı gelir? Maddi bir sıkıntının olduğu bir zamanda bunların onarılmasını buna bağlayarak yapmamak Belediyenin samimiyetsizliğini ortaya koyar. Çünkü acil olmayan birçok yere para bulanlar, çocuklarımızın tehlikesine karşı da rahatlıkla bulabilirler.

Özellikle yaz aylarında olduğumuz bu zamanda tehlike arz eden parkın en kısa sürede düzeltilmesi gerekiyor. Aksi halde burada oynayan bir çocuğumuzun zarar görmesinin vebalini hiçbir yetkili kaldıramaz.

PATRONLUK DEĞİL GARSONLUK YAPACAĞIZ

Biz Saadet Partisi olarak Belediyeciliğin ne olduğunu Refah Partisi zamanında bu millete gösterdik, Yüce Rabbimizin izniyle önümüzdeki dönemde Of Belediyesine Milli Görüş bayrağını dikip tüm vatandaşlarımıza gerçek hizmetin ne olduğunu göstereceğiz. Belediyenin tüm imkânlarını vatandaşlarımız için kullanacağız. Önceliklerimize önem verip tüm sorunların çözümü için azami gayret göstereceğiz. Vatandaşımızın derdiyle dertlenip patronluk değil garsonluk yapacağız.   

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90