banner102

Cos Dağı Etkinliği

Of Saraçlı (Halman) Derneği tarafından bu yıl ilk defa Cos dağında etkinlik düzenlendi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Ağustos 2017 Çarşamba 12:42
Cos Dağı Etkinliği
Kısa adı  SAR DER olan Of Saraçlı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen Cos dağı etkinliğine çok sayıda kişi katıldı.

Dernek Başkanı Mustafa Bahri Vahapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından organize edilen etkinliğe Of Belediye Başkan Vekili Halil Aliresioğlu, Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu, Güngören Trabzonlular Derneği Başkanı İbrahim Yıılmaz Hacıhasanoğlu, Uğurlu Derneği adına Başkan Yaşar İlhan, Gülenköy Derneği adına Ali Ayaz, Kıyıder Derneği adına Hasan Kolenoğlu, Cumder adına Başkan vekili Abdullah Koç ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan etkinlikte Of Saraçlı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Bahri Vahapoğlu açılış konuşması yaparak katılım sağlayan herkese teşekkür etti. Ayrıca etkinlikte Of Belediye Başkan Vekili Aliresioğlu’da kısa bir konuşma yaptı.










Son Güncelleme: 09.08.2017 12:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90