banner102

Efendimiz (sav) Hakkında Gençler Ne Düşünüyor?

Anadolu Gençlik Derneği Of Şubesi Ortaokullar Komisyonu, Of İmam Hatip Ortaokulu'nda kurduğu 'Fikir Köşesi' duvarına öğrenciler birbirinden güzel sözler yazarak Sevgili Peygamberimiz (Sallallahu Aleyhi Vesellem) hakkında düşüncelerini ortaya koydular.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Mayıs 2016 Perşembe 23:41
Efendimiz (sav) Hakkında Gençler Ne Düşünüyor?

AGD'nin Türkiye genelinde başlattığı 'Fikir köşesi' etkinliği lise ve ortaokullarda gerçekleştirildi. Of AGD Ortaokullar Komisyonu bu etkinliği Of İmam Hatip Ortaokulu'nda gerçekleştirdi. Okulun koridoruna aslın 'Gençler Efendimizin(Sallallahu Aleyhi Vesellem)  İzinde' yazılı pankartın içerisinde yer alan kutucuklara İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Efendimiz (Sallallahu Aleyhi Vesellem)  ile ilgili düşüncelerini yazdı.

Pankartın üzerinde bulunan boşluklara 75 öğrenci, Efendimiz (Sallallahu Aleyhi Vesellem) ile ilgili düşüncelerini yazdı. Yapılan çalışma ile ilgili görüşlerini aldığımız Okul Müdürü Şevket Bulutoğlu, yapılan bu çalışmanın çok güzel bir çalışma olduğunu ifade ederek, "Of İmam Hatip Ortaokulu olarak öğrencilerimizin Milli ve Manevi değerlere bağı bir nesil olarak yetişmesi için gayret gösteriyoruz. Bu anlamda Sevgili Peygamberimizi (Sallallahu Aleyhi Vesellem) andığımız ve anlamaya çalıştığımız şu günlerde Anadolu Gençlik Derneğinin yaptığı bu güzel çalışma için kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Bulutoğlu, "Kutlu Doğum haftası etkinliği kapsamında bizde okulumuzda çeşitli programlar yaptık. Gerek tiyatro gösterisi, gerekse şiir çalışmaları, öğrencilerimize Sevgili Peygamberimizi (Sallallahu Aleyhi Vesellem)  tanımalarında  büyük katkı sağlamıştır. Yaptığımız programlar içerisinde en etkili olanı; her öğrencimizin yakasına Sevgili Peygamberimiz(Sallallahu Aleyhi Vesellem) in bir Hadisi şerifini küçük bir kağıt yazarak yakalarına taktık ve birkaç gün bu şekilde okulda  eğitim görmelerini sağladık." diyerek yaptıkları çalışmanın 'AGD Fikir Duvarı'na çok büyük etkisi olduğunu söyledi.

Sevgili Peygamberimizi(Sallallahu Aleyhi Vesellem) öğrencilere sevdirtmek için bu çalışmayı yaptıklarını söyleyen Of AGD Orta Okullar Komisyonu Başkanı Süleyman Baş, "Anadolu Gençlik Derneği Ortaokullar Komisyonu olarak sorumlu olduğumuz bütün ortaokul öğrencilerine Sevgili Peygamberimizi (Sallallahu Aleyhi Vesellem) tanıtmak ve daha çok sevmelerine vesile olmak için bu çalışmayı gerçekleştirdik. " diyerek Milli ve Manevi değerlere bağlı bir nesil yetiştirilmesine katkı sağlamak için bu ve benzeri çalışmalar yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Sevgili Peygamberimizi(Sallallahu Aleyhi Vesellem) anlatan 75 Öğrencinin yazdığı söz arasından 3 söz seçilerek bu sözleri yazan öğrencilere Of AGD Ortaokul Komisyonu tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 06.05.2016 00:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90