banner102

Eğitimcilere Başarı Belgesi

Of Kaymakamı Eyüp Fırat, İlçede akademik, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde başarı gösteren idareci ve öğretmenleri Başarı Belgesi ile ödüllendirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Aralık 2017 Salı 13:41
Eğitimcilere Başarı Belgesi
Of İlçesinde görevine başladığı günden beri eğitime özel önem veren Kaymakam Eyüp Fırat, Of’ta eğitim öğretim faaliyetleri içinde; akademik, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde başarı gösteren idareci ve öğretmenleri Başarı Belgesi ile ödüllendirdi.

Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu Toplantı Salonunda yapılan ödül töreniyle 90 kişiden oluşan başarılı öğretmen ve idarecilere ödülleri Kaymakam Fırat tarafından verildi.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Eğitim ve öğretimi bir bütün olarak görüyoruz. Onun için gerek akademik gerekse sosyal ve kültürel başarıyı birlikte önemsiyor ve bunun gerçekleşmesine çalışıyoruz. Son üç yılda gerek üniversite yerleştirmelerinde gerekse liseye yerleştirmelerde İlçemiz önemli başarılar elde etti. Bunu tüm yönetici ve öğretmen kısacası Of’un eğitim ailesiyle başardık. İnşallah Sayın Kaymakamımızın önderliğinde eğitim bayrağını daha yükseklere taşıyacağımıza burada söz veriyoruz” dedi.

Of’ta eğitim sisteminin çok başarılı bir şekilde işlediğini ifade eden Kaymakam Eyüp Fırat; “Geldiğim günden beri İlçe Milli Eğitim Müdürümüzle birlikte okullarımızı ziyaret ediyoruz. Şükürler olsun ki çok iyi işleyen bir sistem var. Bunu belki içinde olduğunuz için görmüyorsunuz ama bizler gözlemliyoruz. Güzel bir ekip ruhu ve başarılı çalışmalar var. 21. Yüzyıl eğitime hâkim olan, iyi eğitilmiş toplumların yüzyılı olacaktır. İnşallah bizler bunu başarıp bu yüzyıla hâkim oluruz” ifadelerini kullandı.

İdareci ve öğretmenlere başarı belgelerini takdim eden Kaymakam Eyüp Fırat, program sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’ na Üstün Başarı Belgesini takdim etti.

Son Güncelleme: 19.12.2017 13:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90