banner102

Emekli Albay Cinneti 1 Ölü 2 Yaralı

Of'un Dumlusu Mahallesi sakinlerinden Eemekli Albay Trabzon'da ailesi ile yaşadığı evde psikolojik sorunları nedeniyle cinnet geçirerek silahıyla la eşi ve 2 çocuğunu yaraladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Eylül 2018 Çarşamba 18:17
Emekli Albay Cinneti 1 Ölü 2 Yaralı

Trabzon'da psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen emekli albay Oktay H. (62), cinnet geçirerek silahla eşi ve 2 çocuğunu vurdu. Eşinin çığlıkları üzerine eve gelen komşularının etkisiz hale getirdiği Oktay H., polis tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre olay, saat 14.00 sıralarında İnönü Mahallesi, İlkadım Sokak'taki Adel Apartman'nın 7'inci katında meydana geldi. İddiaya göre psikolojik sorunları nedeniyle cinnet geçiren emekli albay Oktay H. eşi Ayşe H. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Oktay H. tabancayla ateş ettiği eşi ile 2 çocuğunu yaraladı. Ayşe H.'nin çığlık sesleri üzerine eve elen komşuları baba ile çocuklarının boğuşurken buldu. Komşuların araya girmesiyle tabancası alınarak etkisiz hale getirilen Oktay H., olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.

Olayda yaralan anne ve 2 çocuğu da ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan oğlu Oğuz H. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor

Haberler.com

Son Güncelleme: 26.09.2018 18:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90