banner102

Engelsiz Yaşam İçin…

Sürmene Yardımlaşma Vakfı Özel Eğitim Uygulama Merkezi (Okulu) kendisini halka tanıtmak için Of Atatürk Bulvarında stant kurdu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Nisan 2014 Cuma 00:15
Engelsiz Yaşam İçin…
Özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin toplum içinde bağımsız yaşamaları ve kendi kendilerine yeterli bir birey olmaları için Sürmene Yardımlaşma Vakfı Özel Eğitim Uygulama Merkezi (Okulu) kendisini halka tanıtmak ve  eğitime ihtiyacı olanların devlet okullarında hizmet alabilmesini sağlamak için Of Atatürk Bulvarında tanıtım Standı kurdu. Kurdukları stantta halka kendilerini ve yaptıkları hizmetleri tanıtıp broşür ve bilgilendirme katalogları sundular.

Devlet okullarından pek alışık olmadığımız bu tanıtım faaliyetlerine sürekli olarak devam ettiklerini 18 Nisan Cuma günü saat 10:00 da sürmene Kadınlar pazarında geniş katılımlı bir tanıtım ve destek kermesi düzenleyeceklerini ve her platformda tanıtımlarının devam ettiğini söyleyen yetkililer; “Devlet okuluyuz ama hizmet verdiğimiz insanlar özel. Bu yüzden onlar için en kolay ulaşılır olmalıyız”  diyerek kendilerinin ulaşamadıkları bölge insanı kalmaması için yoğun çaba harcadıklarını belirtiler.

Atatürk bulvarındaki tanıtım standına Of Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü  Abdullah Altunkaynak’ ta  katılarak destek verdi ayrıca okulun tanıtımının Müdürler nezninde tüm okullara yapılacağını belirttiler.

17.08.2010 tarihli resmi yazı ile 2010-2011 eğitim ve öğretim yılında Sürmene Yardımlaşma Vakfı Eğitim Uygulama Okulu adıyla eğitim öğretime başlamış, 2012 yılındaki değişiklikle Yardımlaşma Vakfı Özel Eğitim Uygulama Merkezi (Okulu) adını alan kurumun Arsin, Araklı, Sürmene, Köprübaşı, Of, Çaykara, Hayrat ilçelerinden taşımalı sistemi mevcuttur. Ana Sınıfından 8.Sınıfa kadar eğitim verilmektedir. Merkez içerisinde Etkinlik ve spor faaliyetleri için de tüm imkanlar sağlanmıştır.

Adres: Orta Mahalle Kale Mevki No:35 Sürmene

Tel: 0462 746 16 83

Son Güncelleme: 18.04.2014 00:19
Anahtar Kelimeler:
Bdullah Altunkaynak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90