banner102

ERBAKAN HOCA ŞEHADETİNİN 8. YILINDA OF'TA ANILDI

Milli Görüş Lideri Merhum Prof.Dr. Necmeddin Erbakan Şahadetinin 8. yıl dönümünde Anadolu Gençlik Derneği Of Şubesinin düzenlediği 'Necmeddin Erbakan, Nezaket ve Dürüstlük' konulu konferans ile anıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
28 Şubat 2019 Perşembe 17:48
ERBAKAN HOCA ŞEHADETİNİN 8. YILINDA OF'TA ANILDI

Of AGD Konferans Salonunda gerçekleştirilen ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programda Araklı eski Belediye Başkanı ve 2019 Mahalli İdareler Seçimleri Saadet Partisi Araklı Belediye Başkan Adayı Ümit Çebi Erbakan hocayı anlattı.

Çocukluğundan vefatına kadar olan dönemi güncel olaylarla eşleştirerek anlatan Ümit Çebi, her alanda bir deha olan bir lideri bu ümmetin gereği gibi anlayamadığını söyledi.

Trabzon ve Of'a ayrı bir önem gösteren bir lider olduğunu ifade eden Çebi, "Rahmetli Erbakan hocam çocukluğunu geçirdiği Trabzon'a ve İlim yuvası olan Of'a ayrı bir önem gösterirdi. Bundan dolayıdır ki Trabzon ve Of'un Erbakan hocamızın yolundan gitme konusunda öncü bir şehir olması gerekiyor." dedi.

ZALİMLERE KARŞI DİM DİK DURAN LİDER

Alimlerin dizinin dibinde yetişen ve son nefesine kadar Allah ve Resülünün yolundan hiç sapmayan bir lider olduğunu sözlerine ekleyen Çebi, "Öyle bir liderin yolundan gidiyoruz ki, Elhamdülillah O bizi hiç yanıltmadı, yanlış yola saptırmadı, bir öyle-bir böyle olup kafamızı karıştırmadı.Adeta emrolunduğu gibi dostoğru oldu ve son nefesini bu dava yolunda verdi. Kınayıcıların kınamasına aldırmadan, kendisini yerden yere vuracaklara kulak asmadan, atılan iftira ve yalanlara takılmadan doğru bildiklerini en üst tepeden haykırdı. Ülkemiz meclisinde zalimleri alkış tutmadan, 'banane Amerika'dan' diyerek Hakkın yanında, zalimlerin de karşısında olduğunu açıkça ilan etti. Erbakan hocamız ilerleyen yaşına rağmen Saadet Partisi Genel Başkanlığına getirildi ve son nefesini de Saadet Partisi Genel Başkanı iken verdi. O öyle bir deha idi ki, sanki kendisinden sonra olacakları görür gibi, 'Milli Görüş'ün tek siyasi partisi Saadet Partisi'dir. Kim Saadet Partisi dışında çıkıp bende Milli Görüş'çüyüm derse o palyançoya benzer' diyerek tarafını net olarak belli etmişti. O tarihte en çok iftira ve yalanlara maruz kalan bir liderdi. Maalesef yaşamında karşısında olanlar, vefatından sonra yanındaymış gibi kendilerini göstererek Hocamız üzerinden prim yapmaya çalışıyorlar." diyerek Erbakan hocamızı sevenlerin gerçek manada sevdiklerini göstermeleri için, onun yolundan gitmeleri gerektiğini ifade etti.

Kur'an-ı Kerim ve şiirlerin okunduğu programda Erbakan hoca ile ilgili dikkat çeken video izlettirildi.

Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı Mehmet Sarıalioğlu'da Erbakan hoca ile ilgili kısa bir konuşma yaptı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 28.02.2019 18:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90